Adıyaman'da iki grup arasında kavga: 1 yaralı, 3 gözaltı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.09.2024 - 17:38, Güncelleme: 10.09.2024 - 16:55 265 kez okundu.
 

Adıyaman'da iki grup arasında kavga: 1 yaralı, 3 gözaltı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre kavga, akşam saatlerinde Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde aralarında daha önce husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kavga sonlandırılırken, kavgada yaralanan bir kişi sağlık görevlileri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri tarafından kavgaya karıştığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.   Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'da, iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre kavga, akşam saatlerinde Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi.
Cadde üzerinde aralarında daha önce husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kavga sonlandırılırken, kavgada yaralanan bir kişi sağlık görevlileri tarafından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri tarafından kavgaya karıştığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.