OYA TEKİN HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİN TEMSİLCİLERİ İLE ÇALIŞTAYDA BİR ARAYA GELDİ

GÜNDEM 13.09.2024 - 07:29, Güncelleme: 13.09.2024 - 07:29 960+ kez okundu.
 

OYA TEKİN HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİN TEMSİLCİLERİ İLE ÇALIŞTAYDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN TEKİN: SEYHAN’DA YAŞAYAN HERKESİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

    Seyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan kapsamında çalıştaylar düzenlemeye devam ediyor. Hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Oya Tekin, Seyhan’da yaşayan herkesin fikirlerinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi.   Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, 2025-2029 Stratejik Plan kapsamında 100. Yıl Çırçır Sanat Merkezi’nde hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Katılımcı, kapsayıcı, ekolojik bir sosyal belediyecilik anlayışını son derece önemsediklerini söyleyen Tekin, “Seyhan bilindiği gibi Adana'nın kalbi. Kültürel çeşitliliğimiz var. Farklı yaşam tarzlarında ve farklı anlayışta olan insanlarımız,  hemşehrilerimiz bulunmakta. Bu çeşitlilikleri ilçemizin zenginlikleri olarak görüyoruz. Bir arada eşit, kardeşçe, barış içerisinde yaşamayı son derece önemsiyoruz. Seyhan’da yaşayan herkesin fikirleri bizim için değerli. Önerilerini alıp yönetim anlayışımızı ve hizmetlerimizi buna göre şekillendirmeye çalışıyoruz” dedi.
BAŞKAN TEKİN: SEYHAN’DA YAŞAYAN HERKESİN FİKİRLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

 

 

Seyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan kapsamında çalıştaylar düzenlemeye devam ediyor. Hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Oya Tekin, Seyhan’da yaşayan herkesin fikirlerinin kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi.

 

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, 2025-2029 Stratejik Plan kapsamında 100. Yıl Çırçır Sanat Merkezi’nde hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Katılımcı, kapsayıcı, ekolojik bir sosyal belediyecilik anlayışını son derece önemsediklerini söyleyen Tekin, “Seyhan bilindiği gibi Adana'nın kalbi. Kültürel çeşitliliğimiz var. Farklı yaşam tarzlarında ve farklı anlayışta olan insanlarımız,  hemşehrilerimiz bulunmakta. Bu çeşitlilikleri ilçemizin zenginlikleri olarak görüyoruz. Bir arada eşit, kardeşçe, barış içerisinde yaşamayı son derece önemsiyoruz. Seyhan’da yaşayan herkesin fikirleri bizim için değerli. Önerilerini alıp yönetim anlayışımızı ve hizmetlerimizi buna göre şekillendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.