Yıldız’dan Mevlid Kandili Mesajı

GÜNDEM 14.09.2024 - 09:22, Güncelleme: 14.09.2024 - 09:22 929+ kez okundu.
 

Yıldız’dan Mevlid Kandili Mesajı

İyi Parti Adana İl Başkanı Veysel Yıldız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

   Mevlid Kandili'nin tüm insanlık için sağlık ve esenlik getirmesini dileyen Başkan Yıldız mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Savaşa karşı barışı, kötülüğe karşı iyiliği amaç edinen Peygamber Efendimiz bu davranışlarıyla insanlığa her zaman örnek olmuştur. Mübarek Mevlid Kandili’nde yapacağımız duaların kabul olmasını temenni ediyor, bu mübarek günün tüm insanlığa sağlık, sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyorum.Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun” ifadelerini kullandı.
İyi Parti Adana İl Başkanı Veysel Yıldız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 Mevlid Kandili'nin tüm insanlık için sağlık ve esenlik getirmesini dileyen Başkan Yıldız mesajında, “Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğduğu gece olan bu mübarek geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Savaşa karşı barışı, kötülüğe karşı iyiliği amaç edinen Peygamber Efendimiz bu davranışlarıyla insanlığa her zaman örnek olmuştur.

Mübarek Mevlid Kandili’nde yapacağımız duaların kabul olmasını temenni ediyor, bu mübarek günün tüm insanlığa sağlık, sevgi, barış ve huzur getirmesini diliyorum.Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.