İMAMOĞLU: NE MUTLU BİZE; TAMAMI BİZİM SORUMLULUĞUMUZ

GÜNDEM 20.09.2024 - 07:03, Güncelleme: 20.09.2024 - 07:03 268 kez okundu.
 

İMAMOĞLU: NE MUTLU BİZE; TAMAMI BİZİM SORUMLULUĞUMUZ

GAZİLER: GAZİLİĞİMİZİ, SİZİN BAŞKANLIĞINIZDAKİ GİBİ HİÇBİR ZAMAN YAŞAYAMADIK

‘19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’NDE GAZİLERİ AĞIRLADI İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Gaziler Günü’nde, 4 farklı derneğe mensup, 12 gazi ile bir araya geldi. İmamoğlu, “Bugüne kadar gaziliğimizi, sizin başkanlığınızdaki gibi hiçbir zaman yaşayamadık. Biz, bugüne kadar görmediğimiz şeyleri gördük. Onun için teşekkür etmek istiyoruz” diyen gazilere, “Ne mutlu bize. Bir teşekküre ihtiyacınız yok. Tamamı bizim sorumluluğumuz” şeklinde karşılık verdi. 
GAZİLER: GAZİLİĞİMİZİ, SİZİN BAŞKANLIĞINIZDAKİ GİBİ HİÇBİR ZAMAN YAŞAYAMADIK

‘19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’NDE GAZİLERİ AĞIRLADI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Gaziler Günü’nde, 4 farklı derneğe mensup, 12 gazi ile bir araya geldi. İmamoğlu, “Bugüne kadar gaziliğimizi, sizin başkanlığınızdaki gibi hiçbir zaman yaşayamadık. Biz, bugüne kadar görmediğimiz şeyleri gördük. Onun için teşekkür etmek istiyoruz” diyen gazilere, “Ne mutlu bize. Bir teşekküre ihtiyacınız yok. Tamamı bizim sorumluluğumuz” şeklinde karşılık verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.