THTM'nin NATO karşıtı sergisi Ankara'da

GÜNDEM 21.09.2024 - 07:41, Güncelleme: 21.09.2024 - 07:41 182 kez okundu.
 

THTM'nin NATO karşıtı sergisi Ankara'da

Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi'nin çağrısına yanıt veren sanatçıların eserleriyle oluşan NATO'ya karşı sergi Ankara NHKM’de sanatseverlerle buluştu.

  Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi'nin (THTM), 15 Eylül’de İstanbul Kartal’dan İncirlik’e başlattığı yürüyüşün 5’inci durağı olan Ankara’da etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında dün Sincan’da gerçekleştirilen yürüyüşün ardından bugüne sergi açılışıyla devam edildi. THTM çağrısı ile Türkiye’den sanatçıların yanı sıra Çin, Rusya ve Kıbrıs’tan sanatçıların da eserlerinin yer aldığı sergi ilk olarak 1 Eylül’de çevrimiçi ziyarete açılmıştı. Ardından İstanbul’da açılışı gerçekleştirilen ve THTM’nin NATO karşıtı yürüyüşünün geçtiği illere taşınmaya devam eden serginin yeni durağı Ankara oldu. NATO karşıtı sergi bugün Ankara Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nde (NHKM) sanatseverlerle buluştu. 
Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi'nin çağrısına yanıt veren sanatçıların eserleriyle oluşan NATO'ya karşı sergi Ankara NHKM’de sanatseverlerle buluştu.

 

Türkiye Halk Temsilcileri Meclisi'nin (THTM), 15 Eylül’de İstanbul Kartal’dan İncirlik’e başlattığı yürüyüşün 5’inci durağı olan Ankara’da etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında dün Sincan’da gerçekleştirilen yürüyüşün ardından bugüne sergi açılışıyla devam edildi.

THTM çağrısı ile Türkiye’den sanatçıların yanı sıra Çin, Rusya ve Kıbrıs’tan sanatçıların da eserlerinin yer aldığı sergi ilk olarak 1 Eylül’de çevrimiçi ziyarete açılmıştı. Ardından İstanbul’da açılışı gerçekleştirilen ve THTM’nin NATO karşıtı yürüyüşünün geçtiği illere taşınmaya devam eden serginin yeni durağı Ankara oldu. NATO karşıtı sergi bugün Ankara Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nde (NHKM) sanatseverlerle buluştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.