Bursa'da işçi servisi minibüsü devrildi: 13 yaralı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.09.2024 - 10:06, Güncelleme: 23.09.2024 - 11:29 305 kez okundu.
 

Bursa'da işçi servisi minibüsü devrildi: 13 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde işçi servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.

Kaza, İnegöl Hamzabey Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.K. idaresindeki işçi servisi minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Kazada, sürücü M.K. ile araçta bulunan 12 işçi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA) 
Bursa'nın İnegöl ilçesinde işçi servisinin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 13 kişi yaralandı.

Kaza, İnegöl Hamzabey Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.K. idaresindeki işçi servisi minibüs, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.

Kazada, sürücü M.K. ile araçta bulunan 12 işçi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.