İki Türk startup global arenada ödül kazandı

TEKNOLOJİ 27.09.2024 - 06:33, Güncelleme: 27.09.2024 - 06:33 821 kez okundu.
 

İki Türk startup global arenada ödül kazandı

Girişimcilik ekosisteminin en iyileri Global Startup Awards ile Türkiye’de ödüllendirildi

Dünyanın en prestijli bağımsız startup ödül programı olan Global Startup Awards (GSA), 12. yılında ilk kez Türkiye’de düzenlendi. Start-IST organizatörlüğünde, Garanti BBVA’nın ana sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tech Istanbul resmi destekleriyle gerçekleştirilen ödül töreninde kazananlar belli oldu. Dünyanın dört bir yanından 101 finalist arasında yer alan Türk startup’ları Cyclizm ve Tech Istanbul ödül almaya hak kazandı.   Dünyanın en büyük bağımsız startup ödül programı Global Startup Awards (GSA), 12. yılında Start-IST organizatörlüğünde, Garanti BBVA’nın ana sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tech Istanbul resmi destekleriyle ilk kez İstanbul’da gerçekleşti. Zirve kapsamında sürdürülebilirlik, teknoloji ve kapsayıcılık gibi konularda paneller düzenlenirken, 32 binden fazla aday arasından ödül kazanan startup’lar Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen törende açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılım sağladığı ödül gecesinde, Türkiye’den katılan başarılı startup’lar da uluslararası arenada öne çıkma fırsatı buldu. 
Girişimcilik ekosisteminin en iyileri Global Startup Awards ile Türkiye’de ödüllendirildi

Dünyanın en prestijli bağımsız startup ödül programı olan Global Startup Awards (GSA), 12. yılında ilk kez Türkiye’de düzenlendi. Start-IST organizatörlüğünde, Garanti BBVA’nın ana sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tech Istanbul resmi destekleriyle gerçekleştirilen ödül töreninde kazananlar belli oldu. Dünyanın dört bir yanından 101 finalist arasında yer alan Türk startup’ları Cyclizm ve Tech Istanbul ödül almaya hak kazandı.

 

Dünyanın en büyük bağımsız startup ödül programı Global Startup Awards (GSA), 12. yılında Start-IST organizatörlüğünde, Garanti BBVA’nın ana sponsorluğunda ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tech Istanbul resmi destekleriyle ilk kez İstanbul’da gerçekleşti. Zirve kapsamında sürdürülebilirlik, teknoloji ve kapsayıcılık gibi konularda paneller düzenlenirken, 32 binden fazla aday arasından ödül kazanan startup’lar Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen törende açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılım sağladığı ödül gecesinde, Türkiye’den katılan başarılı startup’lar da uluslararası arenada öne çıkma fırsatı buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.