NUBIA’NIN İKİ YENİ MODELİ VODAFONE İLE TÜRKİYE PAZARINDA

TEKNOLOJİ 28.09.2024 - 08:49, Güncelleme: 28.09.2024 - 08:49 744 kez okundu.
 

NUBIA’NIN İKİ YENİ MODELİ VODAFONE İLE TÜRKİYE PAZARINDA

Vodafone, akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından nubia ile iş birliği yaptı. nubia’nın iki yeni modeli Eylül ayı itibarıyla Vodafone Türkiye mağazalarında ve online platformlarda tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine son teknoloji akıllı telefonlar sunmaya devam ediyor. Vodafone’un, akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından nubia ile yaptığı iş birliği kapsamında, V50 Design ve Neo 5G olmak üzere iki yeni akıllı telefon modeli Türkiye pazarına sunulacak. İşlevselliği şık tasarımla birleştiren V50 Design ve Neo 5G, yüksek performanslarıyla dikkat çekiyor. Gelişmiş bağlanabilirlik özelliklerine sahip son teknolojilerle geliştirilen bu yenilikçi modeller, kullanıcılara üst düzey akıllı telefon deneyimi sağlıyor. V50 Design ve Neo 5G modelleri, Eylül ayından itibaren Vodafone Türkiye mağazalarında ve online platformlarda satışa sunulacak. 5G özellikli Neo 5G modeli, faturaya ek 12 ay teklifle satın alınabilecek.    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:   “Vodafone olarak, müşterilerimize en yeni ve en ileri teknolojileri sunmaya devam ediyoruz. nubia ile yaptığımız iş birliğiyle, en yeni akıllı telefonlarını müşterilerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. V50 Design ve Neo 5G’nin müşterilerimizin dijital yaşam tarzlarını önemli ölçüde geliştireceğine inanıyoruz. 5G’ye hazırlanmanın önemli bir koşulu da müşterilerimizin 5G uyumlu cihaza sahip olması. nubia iş birliğiyle, bu yeni teknolojiyi kullanmak isteyen müşterilerimiz için uygun fiyatlı cihaz alternatifi sunuyoruz. Özellikle 5G özellikli NEO 5G modelini faturaya ek 12 ay teklifle sunuyoruz. Bu uygun fiyatlı cihazla 5G özellikli cihaz portföyümüzü genişletiyoruz.”
Vodafone, akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından nubia ile iş birliği yaptı. nubia’nın iki yeni modeli Eylül ayı itibarıyla Vodafone Türkiye mağazalarında ve online platformlarda tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine son teknoloji akıllı telefonlar sunmaya devam ediyor. Vodafone’un, akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından nubia ile yaptığı iş birliği kapsamında, V50 Design ve Neo 5G olmak üzere iki yeni akıllı telefon modeli Türkiye pazarına sunulacak. İşlevselliği şık tasarımla birleştiren V50 Design ve Neo 5G, yüksek performanslarıyla dikkat çekiyor. Gelişmiş bağlanabilirlik özelliklerine sahip son teknolojilerle geliştirilen bu yenilikçi modeller, kullanıcılara üst düzey akıllı telefon deneyimi sağlıyor. V50 Design ve Neo 5G modelleri, Eylül ayından itibaren Vodafone Türkiye mağazalarında ve online platformlarda satışa sunulacak. 5G özellikli Neo 5G modeli, faturaya ek 12 ay teklifle satın alınabilecek. 

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone olarak, müşterilerimize en yeni ve en ileri teknolojileri sunmaya devam ediyoruz. nubia ile yaptığımız iş birliğiyle, en yeni akıllı telefonlarını müşterilerimizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. V50 Design ve Neo 5G’nin müşterilerimizin dijital yaşam tarzlarını önemli ölçüde geliştireceğine inanıyoruz. 5G’ye hazırlanmanın önemli bir koşulu da müşterilerimizin 5G uyumlu cihaza sahip olması. nubia iş birliğiyle, bu yeni teknolojiyi kullanmak isteyen müşterilerimiz için uygun fiyatlı cihaz alternatifi sunuyoruz. Özellikle 5G özellikli NEO 5G modelini faturaya ek 12 ay teklifle sunuyoruz. Bu uygun fiyatlı cihazla 5G özellikli cihaz portföyümüzü genişletiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.