HUAWEI WATCH GT5 SERİSİ, HUAWEI WATCH GT5 SERİSİ,

TEKNOLOJİ 29.09.2024 - 07:56, Güncelleme: 29.09.2024 - 07:56 798 kez okundu.
 

HUAWEI WATCH GT5 SERİSİ, HUAWEI WATCH GT5 SERİSİ,

HUAWEI WATCH GT5 SERİSİ, VODAFONE FLEX’TE SATIŞA SUNULDU

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine son teknoloji akıllı saatleri Vodafone FLEX avantajlarıyla sunmaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen akıllı saat markalarından Huawei’nin popüler akıllı saat serisinin en yeni üyesi Huawei Watch GT5 Vodafone FLEX ile satışa sunuldu. Gelişmiş sağlık ve fitness izleme özellikleri, şık tasarımı ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken Huawei Watch GT5, stil ve teknoloji meraklıları ve aktif yaşam tarzına sahip bireyler için ideal bir seçenek sunuyor.    Vodafone FLEX’te Huawei Watch GT5 46mm modeli ayda 1.039 TL, Huawei Watch GT5 Pro modeli ayda 1.549 TL ve Huawei Watch GT5 41mm modeli ayda 1.099 TL fiyatlarla ve 12 aya varan kredi kartsız ödeme imkânıyla sunuluyor.
HUAWEI WATCH GT5 SERİSİ, VODAFONE FLEX’TE SATIŞA SUNULDU

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerine son teknoloji akıllı saatleri Vodafone FLEX avantajlarıyla sunmaya devam ediyor. Dünyanın önde gelen akıllı saat markalarından Huawei’nin popüler akıllı saat serisinin en yeni üyesi Huawei Watch GT5 Vodafone FLEX ile satışa sunuldu. Gelişmiş sağlık ve fitness izleme özellikleri, şık tasarımı ve uzun pil ömrü ile dikkat çeken Huawei Watch GT5, stil ve teknoloji meraklıları ve aktif yaşam tarzına sahip bireyler için ideal bir seçenek sunuyor. 

 

Vodafone FLEX’te Huawei Watch GT5 46mm modeli ayda 1.039 TL, Huawei Watch GT5 Pro modeli ayda 1.549 TL ve Huawei Watch GT5 41mm modeli ayda 1.099 TL fiyatlarla ve 12 aya varan kredi kartsız ödeme imkânıyla sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.