İspanyol model Rodriguez takılarıyla parladı

KÜLTÜR 01.10.2024 - 13:53, Güncelleme: 02.10.2024 - 06:22 199 kez okundu.
 

İspanyol model Rodriguez takılarıyla parladı

Georgina Rodriguez, Paris Moda Haftası'ndaki Vetements defilesinde Messika mücevheriyle parladı.

  İSTANBUL (İGFA)- Arjantin doğumlu İspanyol model Georgina Rodriguez, Paris Moda Haftası'ndaki VETEMENTS defilesinde göz kamaştırdı. Futbolcu Cristiano Ronaldo ile olan ilişkisiyle tanınan model Georgina Rodriguez, Messika'nın yüksek mücevher koleksiyonunda yer alan Love Knot kolye, küpe ve yüzüğüyle geceye katıldı.  
Georgina Rodriguez, Paris Moda Haftası'ndaki Vetements defilesinde Messika mücevheriyle parladı.

 

İSTANBUL (İGFA)- Arjantin doğumlu İspanyol model Georgina Rodriguez, Paris Moda Haftası'ndaki VETEMENTS defilesinde göz kamaştırdı.

Futbolcu Cristiano Ronaldo ile olan ilişkisiyle tanınan model Georgina Rodriguez, Messika'nın yüksek mücevher koleksiyonunda yer alan Love Knot kolye, küpe ve yüzüğüyle geceye katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.