İMAMOĞLU: İSTANBULLULAR KENDİNİZE GÜVENİN, GÜCÜNÜZÜ BİLİN

GÜNDEM 07.10.2024 - 06:58, Güncelleme: 07.10.2024 - 06:58 256 kez okundu.
 

İMAMOĞLU: İSTANBULLULAR KENDİNİZE GÜVENİN, GÜCÜNÜZÜ BİLİN

MİLLETİN İRADESİNİ BEĞENMEDİKLERİ İÇİN KURALLARI, KURUMLARI HİÇE SAYANLAR VAR, AKLINIZLA, VİCDANINIZLA, AHLAKINIZLA, VATANSEVERLİĞİNİZLE DOĞRU YOLU GÖSTERECEKSİNİZ

  KADINLARA VE ÇOCUKLARA DOKUNAMAYACAK HİÇKİMSE İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü, Beşiktaş Meydanı’nda İstanbullularla birlikte kutladı. “Bu şehrin en güzel anını birlikte kutlayacağız. Her güzel anını bu memleketin birlikte yaşayacağız” diyen İmamoğlu, “İstanbullular kendinize güvenin. Gücünüzü bilin. Kararlarınızı hiçbir baskı altında kalmadan kendi özgür iradenizle alın. Sizler hiç kimseye, hiçbir fikre, hiçbir inanca körü körüne itaat etmeyen insanlarsınız. Hep aklınızla, hep vicdanınızla, adalet duygunuzla hareket edin. Cumhuriyetten ve demokrasiden, laiklikten ve özellikle hukukun üstünlüğünden asla vazgeçmeyin” dedi. Milletin iradesini hiçe sayanlara karşı doğru yolu göstermelerini isteyen İmamoğlu, “Kendilerine milletin üzerinde görenler var. Milletin iradesini beğenmedikleri ve yok saymak istedikleri için kuralları, kurumları hiçe sayanlar var. Bu davranışta bulunanlara aklınızla, vicdanınızla, ahlakınızla, vatanseverliğinizle doğru yolu göstereceksiniz. Sonucunu beğenmedikleri için milletin iradesini yok sayamayacaklarını eninde sonunda anlayacaklar” ifadelerini kullandı. Kadın cinayetlerine yönelik ise birlik olma çağrısında bulunan İmamoğlu, “Kadınlara ve çocuklara dokunamayacak hiç kimse. İstanbulluların huzurunu hiç kimse bozamayacak. Hep birlikte İstanbul'un muhafızı olmaya hazır mıyız? Demokrasinin muhafız olmaya hazır mıyız? Kadına şiddete karşı bir olmaya hazır mıyız?” diye konuştu. 
MİLLETİN İRADESİNİ BEĞENMEDİKLERİ İÇİN KURALLARI, KURUMLARI HİÇE SAYANLAR VAR, AKLINIZLA, VİCDANINIZLA, AHLAKINIZLA, VATANSEVERLİĞİNİZLE DOĞRU YOLU GÖSTERECEKSİNİZ

 

KADINLARA VE ÇOCUKLARA DOKUNAMAYACAK HİÇKİMSE

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü, Beşiktaş Meydanı’nda İstanbullularla birlikte kutladı. “Bu şehrin en güzel anını birlikte kutlayacağız. Her güzel anını bu memleketin birlikte yaşayacağız” diyen İmamoğlu, “İstanbullular kendinize güvenin. Gücünüzü bilin. Kararlarınızı hiçbir baskı altında kalmadan kendi özgür iradenizle alın. Sizler hiç kimseye, hiçbir fikre, hiçbir inanca körü körüne itaat etmeyen insanlarsınız. Hep aklınızla, hep vicdanınızla, adalet duygunuzla hareket edin. Cumhuriyetten ve demokrasiden, laiklikten ve özellikle hukukun üstünlüğünden asla vazgeçmeyin” dedi. Milletin iradesini hiçe sayanlara karşı doğru yolu göstermelerini isteyen İmamoğlu, “Kendilerine milletin üzerinde görenler var. Milletin iradesini beğenmedikleri ve yok saymak istedikleri için kuralları, kurumları hiçe sayanlar var. Bu davranışta bulunanlara aklınızla, vicdanınızla, ahlakınızla, vatanseverliğinizle doğru yolu göstereceksiniz. Sonucunu beğenmedikleri için milletin iradesini yok sayamayacaklarını eninde sonunda anlayacaklar” ifadelerini kullandı. Kadın cinayetlerine yönelik ise birlik olma çağrısında bulunan İmamoğlu, “Kadınlara ve çocuklara dokunamayacak hiç kimse. İstanbulluların huzurunu hiç kimse bozamayacak. Hep birlikte İstanbul'un muhafızı olmaya hazır mıyız? Demokrasinin muhafız olmaya hazır mıyız? Kadına şiddete karşı bir olmaya hazır mıyız?” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.