YEŞİLAY, TEKNOFEST ADANA'DA BAĞIMLILIKLARA DİKKAT ÇEKTİ

SAĞLIK 09.10.2024 - 06:53, Güncelleme: 09.10.2024 - 06:53 515 kez okundu.
 

YEŞİLAY, TEKNOFEST ADANA'DA BAĞIMLILIKLARA DİKKAT ÇEKTİ

Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koca: “Yeşilay, gençlerimizin emrine amadedir.”

  Teknofest bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gençlerle buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde Yeşilay da yerini aldı; gençleri ve ailelerini bağımlılık riski hakkında bilgilendirmek için etkinlikler düzenledi. 126 bin 358 gönüllüsü, 176 Genç Yeşilay kulübü, 120 gençlik komisyonu ile bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay, Teknofest’te çocuklar için atölyeler düzenledi, eğitimler verdi ve faaliyetlerini tanıttı. Yeşilay Danışmanlık Merkezi standında görevli psikologlar, vatandaşlara  YEDAM’a hangi durumlarda ve nasıl başvurulabileceğini anlattı, bağımlılıklarla ilgili soruları yanıtladılar. “Alkol Farkındalık Gözlüğü” etkinliğiyle gençlere alkolün bedensel ve zihinsel etkilerini hissettirerek bağımlılıkla ilgili farkındalık oluşturuldu.   T.C. Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bakan Yardımcımız Doç. Dr.  Şuayip Birinci ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar, Teknofest  standımızı ziyaret ettiler.  
Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Samet Koca: “Yeşilay, gençlerimizin emrine amadedir.”
 

Teknofest bu yıl 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda gençlerle buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde Yeşilay da yerini aldı; gençleri ve ailelerini bağımlılık riski hakkında bilgilendirmek için etkinlikler düzenledi.

126 bin 358 gönüllüsü, 176 Genç Yeşilay kulübü, 120 gençlik komisyonu ile bağımlılıklarla mücadele eden Yeşilay, Teknofest’te çocuklar için atölyeler düzenledi, eğitimler verdi ve faaliyetlerini tanıttı. Yeşilay Danışmanlık Merkezi standında görevli psikologlar, vatandaşlara  YEDAM’a hangi durumlarda ve nasıl başvurulabileceğini anlattı, bağımlılıklarla ilgili soruları yanıtladılar. “Alkol Farkındalık Gözlüğü” etkinliğiyle gençlere alkolün bedensel ve zihinsel etkilerini hissettirerek bağımlılıkla ilgili farkındalık oluşturuldu.

 

T.C. Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Bakan Yardımcımız Doç. Dr.  Şuayip Birinci ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Selçuk Bayraktar, Teknofest  standımızı ziyaret ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.