''İnternet Basınını Yok Saymak Karalar'ın Haddi Değildir!''

GÜNDEM 09.10.2024 - 11:20, Güncelleme: 09.10.2024 - 11:20 577 kez okundu.
 

''İnternet Basınını Yok Saymak Karalar'ın Haddi Değildir!''

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, internet basınını yok sayarak güncel bilgilerden ne kadar da uzak kaldığını, kafa yapısının hala 80'lerde takılı kaldığını gösteriyor. Adana'yı temsilde yetersiz olduğu her halinden belli olan Zeydan Karalar'a; "okumuşsunuz ama nasıl bu kadar cahil olabilirsiniz" diye sormak gerekir.

Günümüzde dijital medya, geleneksel medyanın yanında çok daha önemli bir yer tutuyor ve halkın haber alma hakkını inanılmaz bir hızla sağlıyor. Ancak, Karalar’ın basın toplantılarına internet gazetecilerini davet etmemesi, etkinliklerde yer vermemesi ve randevu taleplerini geri çevirmesi, internet basınının etki derecesini henüz kavrayamadığını gösteriyor.  Karalar'ın bulunduğu makam tüm basın kuruluşlarına tarafsız davranmayı gerektirir.  İnternet gazetecileri olarak bizler, halkın doğru ve hızlı bilgiye ulaşmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ancak, bu tür ayrımcı tutumlar işimizi zorlaştırıyor ve halkın haber alma hakkını engelliyor. Zeydan Karalar’ın bu tutumunu kınıyor ve internet basınının da en az geleneksel medya kadar önemli olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Bu nedenle bizler de Zeydan Karalar’ı yok sayıyoruz. Bu protestomuz internet basınının önemini vurgulamak ve Zeydan Karalar’ın bu tutumunu değiştirmesi için son çağrıdır. Zeydan Karalar’ın bilişsel gelişmelerden bihaber olduğunu düşünüyoruz. İnternet basınının gücünü ve etkisini göz ardı etmek Karalar'ın haddi değildir. Sayın Karalar, bu tutumunuzu gözden geçirmenizi ve internet gazetecilerine de eşit davranmanızı talep ediyoruz. Halkın doğru bilgiye ulaşması için internet basınına da gereken değeri vermeniz gerektiğini hatırlatıyoruz.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, internet basınını yok sayarak güncel bilgilerden ne kadar da uzak kaldığını, kafa yapısının hala 80'lerde takılı kaldığını gösteriyor. Adana'yı temsilde yetersiz olduğu her halinden belli olan Zeydan Karalar'a; "okumuşsunuz ama nasıl bu kadar cahil olabilirsiniz" diye sormak gerekir.

Günümüzde dijital medya, geleneksel medyanın yanında çok daha önemli bir yer tutuyor ve halkın haber alma hakkını inanılmaz bir hızla sağlıyor. Ancak, Karalar’ın basın toplantılarına internet gazetecilerini davet etmemesi, etkinliklerde yer vermemesi ve randevu taleplerini geri çevirmesi, internet basınının etki derecesini henüz kavrayamadığını gösteriyor. 

Karalar'ın bulunduğu makam tüm basın kuruluşlarına tarafsız davranmayı gerektirir.  İnternet gazetecileri olarak bizler, halkın doğru ve hızlı bilgiye ulaşmasını sağlamak için çalışıyoruz. Ancak, bu tür ayrımcı tutumlar işimizi zorlaştırıyor ve halkın haber alma hakkını engelliyor.

Zeydan Karalar’ın bu tutumunu kınıyor ve internet basınının da en az geleneksel medya kadar önemli olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Bu nedenle bizler de Zeydan Karalar’ı yok sayıyoruz. Bu protestomuz internet basınının önemini vurgulamak ve Zeydan Karalar’ın bu tutumunu değiştirmesi için son çağrıdır.

Zeydan Karalar’ın bilişsel gelişmelerden bihaber olduğunu düşünüyoruz. İnternet basınının gücünü ve etkisini göz ardı etmek Karalar'ın haddi değildir. Sayın Karalar, bu tutumunuzu gözden geçirmenizi ve internet gazetecilerine de eşit davranmanızı talep ediyoruz. Halkın doğru bilgiye ulaşması için internet basınına da gereken değeri vermeniz gerektiğini hatırlatıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.