Martı Hotels & Marinas İTF 2024’te gözde tesisleri ile ilgi odağı oldu

TURİZM 10.10.2024 - 22:25, Güncelleme: 10.10.2024 - 22:25 675 kez okundu.
 

Martı Hotels & Marinas İTF 2024’te gözde tesisleri ile ilgi odağı oldu

Oya Narin: “Turizmde gidilecek daha çok yolumuz var”

  Türkiye turizminin köklü markası Martı Hotels & Marinas, bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Turizm Fuarı – İTF’de, sürdürülebilir turizmin öncüsü gözde tatil tesisleri ile yoğun ilgi topladı. Dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini bir araya getiren fuar, 9-10 Ekim 2024 tarihlerinde Yenikapı – Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı.   TTYD Başkanı ve Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, turizmde gidecek daha çok yolunun olduğunu belirterek, “Türkiye, eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri, renkli kültürü, benzersiz coğrafi konumu ve zengin gastronomisi ile dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından bir tanesidir. Dünya turizminde çok önemli bir konumdayız. Ancak bu zengin potansiyeli değerlendirerek turizmde çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz” dedi. Martı Hotels & Marinas, bu yıl ikinci kez düzenlenen ve sektörün tüm bileşenlerini buluşturan İstanbul Turizm Fuarı – ITF 2024’te yerini aldı. 9-10 Ekim 2024 tarihlerinde Yenikapı – Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuarda yerini alan Martı Hotels & Marinas, tanıtımını yaptığı “GSTC- Sürdürülebilir Turizm Sertifikası”na sahip gözde tatil tesisleri ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.   Martı Hotels & Marinas, Türkiye’nin ilk resort oteli olan ve bu yılın “Quality Management Awards”ta “En İyi QM Marmaris Aile Oteli” ödülünü alan Martı Resort, Kemer’in muhteşem doğasında büyüleyici bir tatil deneyimi sunan Martı Myra, ‘İçmeler’in İncis’ Martı La Perla, 'Dünyanın En İyi Turizm Köyü' Şirince’de lüks butik otel konseptinin en seçkin örneklerinden Güllü Konakları ve tanrıçalardan ilham alınarak sıra dışı dokunuşlarla tasarlanan Martı Hemithea ile Ege’nin en gözde yat limanları arasında yer alan Martı Marina’nın sunduğu ayrıcalıklı tatil deneyimlerini fuar ziyaretçileri ile paylaşıyor.   
Oya Narin: “Turizmde gidilecek daha çok yolumuz var”
 

Türkiye turizminin köklü markası Martı Hotels & Marinas, bu yıl ikincisi düzenlenen İstanbul Turizm Fuarı – İTF’de, sürdürülebilir turizmin öncüsü gözde tatil tesisleri ile yoğun ilgi topladı. Dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini bir araya getiren fuar, 9-10 Ekim 2024 tarihlerinde Yenikapı – Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde kapılarını açtı.  

TTYD Başkanı ve Martı Hotels & Marinas Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, turizmde gidecek daha çok yolunun olduğunu belirterek, “Türkiye, eşsiz tarihi ve doğal güzellikleri, renkli kültürü, benzersiz coğrafi konumu ve zengin gastronomisi ile dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından bir tanesidir. Dünya turizminde çok önemli bir konumdayız. Ancak bu zengin potansiyeli değerlendirerek turizmde çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz” dedi.

Martı Hotels & Marinas, bu yıl ikinci kez düzenlenen ve sektörün tüm bileşenlerini buluşturan İstanbul Turizm Fuarı – ITF 2024’te yerini aldı. 9-10 Ekim 2024 tarihlerinde Yenikapı – Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuarda yerini alan Martı Hotels & Marinas, tanıtımını yaptığı “GSTC- Sürdürülebilir Turizm Sertifikası”na sahip gözde tatil tesisleri ile ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.  

Martı Hotels & Marinas, Türkiye’nin ilk resort oteli olan ve bu yılın “Quality Management Awards”ta “En İyi QM Marmaris Aile Oteli” ödülünü alan Martı Resort, Kemer’in muhteşem doğasında büyüleyici bir tatil deneyimi sunan Martı Myra, ‘İçmeler’in İncis’ Martı La Perla, 'Dünyanın En İyi Turizm Köyü' Şirince’de lüks butik otel konseptinin en seçkin örneklerinden Güllü Konakları ve tanrıçalardan ilham alınarak sıra dışı dokunuşlarla tasarlanan Martı Hemithea ile Ege’nin en gözde yat limanları arasında yer alan Martı Marina’nın sunduğu ayrıcalıklı tatil deneyimlerini fuar ziyaretçileri ile paylaşıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.