ŞOK Marketler, “ŞOK’ta Ben de Varım” projesi

EKONOMİ 12.10.2024 - 06:35, Güncelleme: 12.10.2024 - 06:35 1098 kez okundu.
 

ŞOK Marketler, “ŞOK’ta Ben de Varım” projesi

ŞOK Marketler, “ŞOK’ta Ben de Varım” projesiyle Türkiye’nin farklı bölgelerinden kadın kooperatiflerinin ürünlerini mağazalarında müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

  Projenin kadınların ekonomik açıdan güçlenmesine katkı sağlayan dönüştürücü etkisi hakkında bilgi almak ve yerinde deneyimlemek amacıyla UN Women (Birleşmiş Milletler Kadın Birimi) Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Direktörü Belén Sanz Luque tarafından ŞOK Marketler’e bir ziyaret gerçekleştirildi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ve ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel’in ev sahipliği yaptığı ziyarette kadın kooperatiflerinden temsilciler de yer aldı.   ŞOK Marketler’in kadınların ekonomik açıdan olarak güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla başlattığı “ŞOK’ta Ben de Varım” projesi kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. UN Women (Birleşmiş Milletler Kadın Birimi) Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Direktörü Belén Sanz Luque; ŞOK Marketler mağazasında Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel ve kadın kooperatiflerinden temsilciler ile bir araya gelerek proje hakkında bilgi aldı. Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin (UN Women) stratejik ortaklarından biri olan Yıldız Holding Kadın Platformu çatısı altında yürütülen en önemli projelerden biri olan “ŞOK’ta Ben de Varım” Projesi’nin gelişimi ve sosyal etkisi hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı ziyarette projenin başarılı sonuçları yerinde deneyimlendi. Kadın girişimciliğine güç veren proje: “ŞOK’ta Ben de Varım” Lise öğrencisi Melisa Demirel’in, 2023 yılında yaşanan Kahramanmaraş-Hatay depreminden sonra bu bölgelerde kadınların üretime katılımını teşvik etme hedefiyle yola çıktığı projesi ŞOK Marketler tarafından desteklendi. ŞOK Marketler’in “Ben de Varım” çatısı altında hayata geçirdiği, büyük ilgi gören ve daha sonra kapsamı genişletilen projede; Hatay, Adana ve Ankara başta olmak üzere birçok farklı bölgedeki kadın kooperatiflerinin ürettiği el emeği ürünler, ŞOK Marketler’in seçili mağazalarında müşterilerle buluşuyor.
ŞOK Marketler, “ŞOK’ta Ben de Varım” projesiyle Türkiye’nin farklı bölgelerinden kadın kooperatiflerinin ürünlerini mağazalarında müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

 

Projenin kadınların ekonomik açıdan güçlenmesine katkı sağlayan dönüştürücü etkisi hakkında bilgi almak ve yerinde deneyimlemek amacıyla UN Women (Birleşmiş Milletler Kadın Birimi) Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Direktörü Belén Sanz Luque tarafından ŞOK Marketler’e bir ziyaret gerçekleştirildi. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker ve ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel’in ev sahipliği yaptığı ziyarette kadın kooperatiflerinden temsilciler de yer aldı.  

ŞOK Marketler’in kadınların ekonomik açıdan olarak güçlenmesine katkı sağlamak amacıyla başlattığı “ŞOK’ta Ben de Varım” projesi kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. UN Women (Birleşmiş Milletler Kadın Birimi) Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Direktörü Belén Sanz Luque; ŞOK Marketler mağazasında Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel ve kadın kooperatiflerinden temsilciler ile bir araya gelerek proje hakkında bilgi aldı.

Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin (UN Women) stratejik ortaklarından biri olan Yıldız Holding Kadın Platformu çatısı altında yürütülen en önemli projelerden biri olan “ŞOK’ta Ben de Varım” Projesi’nin gelişimi ve sosyal etkisi hakkında detaylı bilgilerin paylaşıldığı ziyarette projenin başarılı sonuçları yerinde deneyimlendi.

Kadın girişimciliğine güç veren proje: “ŞOK’ta Ben de Varım”

Lise öğrencisi Melisa Demirel’in, 2023 yılında yaşanan Kahramanmaraş-Hatay depreminden sonra bu bölgelerde kadınların üretime katılımını teşvik etme hedefiyle yola çıktığı projesi ŞOK Marketler tarafından desteklendi. ŞOK Marketler’in “Ben de Varım” çatısı altında hayata geçirdiği, büyük ilgi gören ve daha sonra kapsamı genişletilen projede; Hatay, Adana ve Ankara başta olmak üzere birçok farklı bölgedeki kadın kooperatiflerinin ürettiği el emeği ürünler, ŞOK Marketler’in seçili mağazalarında müşterilerle buluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.