'Kızımı ve Torunumu Canice Öldürdü'

ASAYİŞ 16.10.2024 - 16:08, Güncelleme: 16.10.2024 - 16:08 564 kez okundu.
 

'Kızımı ve Torunumu Canice Öldürdü'

Kızı ve torunu öldürülen Neriman Toker, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilen katil zanlısı damadına isyan etti

Adana’da anne Neriman Tokar, kızı Deniz Suna ile torunu Alperen Suna’yı bıçak darbeleriyle öldüren damadı Cem Suna’nın 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasının ardından yaptığı açıklamada damadına isyan etti. Katil zanlısı damadının duruşmaya takım elbise ile gelmesi ve pişkin tavırlarına isyan eden acılı anne,’’Benim evladımı 39 torunumu da 49 yerinden bıçakladı. Rabbim içeride ona nefes aldırmasın.’’ Dedi. 19 Ağustos 2023 tarihinde merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi ‘nde eşi Deniz Suna’yı 39, oğlu Alperen Suna’yı ise 49 yerinden bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık Cem Suna’ya yargılandığı Adana 12.Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Karar duruşması sonrasında basın mesuplarına açıklamada bulunan Deniz Suna’nın annesi Neriman Toker, sanığa verilen cezanın yüreğini bir nebze de olsa ferahlattığını söyledi. ‘’CANİCE ÖLDÜRDÜ!’’ Kızının ve torunun son nefeslerini ağlayarak verdiğini söyleyen Neriman Toker, şöyle konuştu; ’’Bu cani, çocuklarımı ara holde sıkıştırıp canice öldürmüş. Yok cinmiş yok başka bir şeymiş hikaye bunu komando olarak yapmış. Torunum ve kızım son nefeslerini ağlayarak verdi.’’ ‘MASAL ANLATTI’ Duruşmada, katilin kimsenin kendine inanmadığını söylemesine de tepki gösteren Toker, ‘’Neymiş kimse ona inanmıyormuş. Kim inansın ona.  O cani içeride bize masal anlattı. Böyle masal mı olur? İyi babayı oynuyor bize. İyi babaymış! Eğer o iyi baba olsaydı şimdi ailesi yanında, kendisi de evinde otururdu.’’ Dedi. ‘KIZIM HARİTA GİBİ GİTTİ’ Kızının 17 yıldır birlikte yaşadığı kocasını tanıyamadığına dikkat çeken Toker, acısını şöyle dile getirdi; ‘’Benim kızımın hiçbir zararı yoktu. Benim çocuğum harita gibi gitti. Onları yıkayanlara da sorun kendileri bile ağladı. Benim kızım 17 senedir yanında olan adamı tanıyamamış. Yok emeklisi 2 kat fazlaymış da, durumları iyiymişte. Benim kızım öldükten sonra bunların ne önemi var? TAKIM ELBİSE TEPKİSİ Acılı anne Toker, sanığın takım elbise giyerek, duruşmaya katılmasına da tepki  gösterdi.  Toker,‘’Yine giymiş beyaz takımını, eline de kağıdını almış gelmiş. Gözleri de görmüyormuş. Görmeyen adam bunu nasıl yapıyor? Benim kızım ve torunum canice öldürüldü. Ben isyan etmeyim de kim etsin! Rabbim içeride ona nefes aldırmasın’’dedi.  
Kızı ve torunu öldürülen Neriman Toker, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilen katil zanlısı damadına isyan etti

Adana’da anne Neriman Tokar, kızı Deniz Suna ile torunu Alperen Suna’yı bıçak darbeleriyle öldüren damadı Cem Suna’nın 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasının ardından yaptığı açıklamada damadına isyan etti. Katil zanlısı damadının duruşmaya takım elbise ile gelmesi ve pişkin tavırlarına isyan eden acılı anne,’’Benim evladımı 39 torunumu da 49 yerinden bıçakladı. Rabbim içeride ona nefes aldırmasın.’’ Dedi.

19 Ağustos 2023 tarihinde merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi ‘nde eşi Deniz Suna’yı 39, oğlu Alperen Suna’yı ise 49 yerinden bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık Cem Suna’ya yargılandığı Adana 12.Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Karar duruşması sonrasında basın mesuplarına açıklamada bulunan Deniz Suna’nın annesi Neriman Toker, sanığa verilen cezanın yüreğini bir nebze de olsa ferahlattığını söyledi.

‘’CANİCE ÖLDÜRDÜ!’’

Kızının ve torunun son nefeslerini ağlayarak verdiğini söyleyen Neriman Toker, şöyle konuştu;

’’Bu cani, çocuklarımı ara holde sıkıştırıp canice öldürmüş. Yok cinmiş yok başka bir şeymiş hikaye bunu komando olarak yapmış. Torunum ve kızım son nefeslerini ağlayarak verdi.’’

‘MASAL ANLATTI’

Duruşmada, katilin kimsenin kendine inanmadığını söylemesine de tepki gösteren Toker, ‘’Neymiş kimse ona inanmıyormuş. Kim inansın ona.  O cani içeride bize masal anlattı. Böyle masal mı olur? İyi babayı oynuyor bize. İyi babaymış! Eğer o iyi baba olsaydı şimdi ailesi yanında, kendisi de evinde otururdu.’’ Dedi.

‘KIZIM HARİTA GİBİ GİTTİ’

Kızının 17 yıldır birlikte yaşadığı kocasını tanıyamadığına dikkat çeken Toker, acısını şöyle dile getirdi;

‘’Benim kızımın hiçbir zararı yoktu. Benim çocuğum harita gibi gitti. Onları yıkayanlara da sorun kendileri bile ağladı. Benim kızım 17 senedir yanında olan adamı tanıyamamış. Yok emeklisi 2 kat fazlaymış da, durumları iyiymişte. Benim kızım öldükten sonra bunların ne önemi var?

TAKIM ELBİSE TEPKİSİ

Acılı anne Toker, sanığın takım elbise giyerek, duruşmaya katılmasına da tepki  gösterdi.  Toker,‘’Yine giymiş beyaz takımını, eline de kağıdını almış gelmiş. Gözleri de görmüyormuş. Görmeyen adam bunu nasıl yapıyor? Benim kızım ve torunum canice öldürüldü. Ben isyan etmeyim de kim etsin! Rabbim içeride ona nefes aldırmasın’’dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.