5 BİN İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE EL YIKAMA EĞİTİMİ VERİLMESİ HEDEFLENİYOR

SAĞLIK 18.10.2024 - 06:54, Güncelleme: 18.10.2024 - 06:54 525 kez okundu.
 

5 BİN İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE EL YIKAMA EĞİTİMİ VERİLMESİ HEDEFLENİYOR

“SAĞLIK ELDE BAŞLAR” PROJESİ İLE 5 BİN İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE EL YIKAMA EĞİTİMİ VERİLMESİ HEDEFLENİYOR

  Koç Üniversitesi Hastanesi “15 Ekim Dünya El Yıkama Günü” kapsamında Zeytinburnu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle hayata geçirilen “Sağlık Elde Başlar” Projesi 8. yılında da bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Etkinlik kapsamında, Zeytinburnu bölgesinde 15 okuldan toplam 5 bin öğrenciye el yıkama eğitimleri verilmesi hedefleniyor.  Gazi Paşa İlkokulu’nda düzenlenen ilk eğitim etkinliğine Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya, Koç Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özgür Gözer ve Koç Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Alhan katıldı. Koç Üniversitesi Hastanesi ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen “Sağlık Elde Başlar” Projesi 8. yılında da çocuklara el ve tırnak temizliği ile doğru el yıkama alışkanlığı kazandırılması konusunda eğitimlerine devam ediyor. “Dünya El Yıkama Günü” kapsamında düzenlenen proje ile Zeytinburnu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koç Üniversitesi Hastanesi işbirliğiyle, Zeytinburnu ilçesindeki 15 ilkokulda yaklaşık 5 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Projeyle çocuklara erken yaşta el ve tırnak temizliği ve doğru el yıkama alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor. Gazi Paşa İlkokulu’nda düzenlenen ilk eğitim etkinliğine Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya, Koç Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özgür Gözer ve Koç Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Alhan katıldı.
“SAĞLIK ELDE BAŞLAR” PROJESİ İLE 5 BİN İLKOKUL ÖĞRENCİSİNE EL YIKAMA EĞİTİMİ VERİLMESİ HEDEFLENİYOR

 

Koç Üniversitesi Hastanesi “15 Ekim Dünya El Yıkama Günü” kapsamında Zeytinburnu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle hayata geçirilen “Sağlık Elde Başlar” Projesi 8. yılında da bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Etkinlik kapsamında, Zeytinburnu bölgesinde 15 okuldan toplam 5 bin öğrenciye el yıkama eğitimleri verilmesi hedefleniyor. 

Gazi Paşa İlkokulu’nda düzenlenen ilk eğitim etkinliğine Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya, Koç Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özgür Gözer ve Koç Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Alhan katıldı.

Koç Üniversitesi Hastanesi ve Zeytinburnu Belediyesi işbirliğiyle hayata geçirilen “Sağlık Elde Başlar” Projesi 8. yılında da çocuklara el ve tırnak temizliği ile doğru el yıkama alışkanlığı kazandırılması konusunda eğitimlerine devam ediyor. “Dünya El Yıkama Günü” kapsamında düzenlenen proje ile Zeytinburnu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Koç Üniversitesi Hastanesi işbirliğiyle, Zeytinburnu ilçesindeki 15 ilkokulda yaklaşık 5 bin çocuğa ulaşılması hedefleniyor. Projeyle çocuklara erken yaşta el ve tırnak temizliği ve doğru el yıkama alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor. Gazi Paşa İlkokulu’nda düzenlenen ilk eğitim etkinliğine Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya, Koç Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Özgür Gözer ve Koç Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Alhan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.