Aladağ ilçe başkanlığına mevcut başkan Saffet Özen seçildi

GÜNDEM 18.10.2024 - 16:46, Güncelleme: 18.10.2024 - 16:46 386 kez okundu.
 

Aladağ ilçe başkanlığına mevcut başkan Saffet Özen seçildi

AK Parti’de ilçe kongreleri sürüyor. İl Başkanı Gülaçtı, “Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi

AK Parti Adana 8.Olağan kongre süreci devam ediyor. Aladağ ilçesinde yapılan kongrede mevcut AK Parti İlçe Başkanı Saffet Özen tekrar ilçe başkanlığına seçildi. AK Parti Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Karataş ilçe kongrelerinin ardından Aladağ ilçe kongresi yapıldı. Kongreye AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, il yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda partili katıldı. AK Parti Adana İl Başkanı Gülaçtı yaptığı konuşmada, “Aladağ bugün, teşkilatımızın gücünü ve davasına olan sarsılmaz inancını bir kez daha gösterdiğimiz 8. Olağan Aladağ ilçe kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik” dedi. Gülaçtı, konuşmasına şöyle devam etti: “Kongremizde sadece teşkilatımızın değil, milletimizin de büyük bir inanç ve heyecanla partimize olan güvenini yeniden tescilledik. Bu davanın neferleri olarak, hedeflerimize yürürken, her türlü engeli aşmaya hazırız. Bizim yolumuz hizmet yolu, Türkiye’nin yarınları için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut AK Parti Aladağ İlçe Başkanı Saffet Özen tekrar başkanlığa seçildi. AK Parti ilçe kongrelerine, 19 Ekim’de Sarıçam, 20 Ekim’de Çukurova, 25 Ekim’de Pozantı,  Karaisalı, 26 Ekim’de Ceyhan, 27 Ekim’de Kozan, 8 Kasım’da İmamoğlu, 9 Kasım’da Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde devam edilecek. (HABER MERKEZİ)  
AK Parti’de ilçe kongreleri sürüyor. İl Başkanı Gülaçtı, “Yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi

AK Parti Adana 8.Olağan kongre süreci devam ediyor. Aladağ ilçesinde yapılan kongrede mevcut AK Parti İlçe Başkanı Saffet Özen tekrar ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Karataş ilçe kongrelerinin ardından Aladağ ilçe kongresi yapıldı. Kongreye AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, il yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda partili katıldı. AK Parti Adana İl Başkanı Gülaçtı yaptığı konuşmada, “Aladağ bugün, teşkilatımızın gücünü ve davasına olan sarsılmaz inancını bir kez daha gösterdiğimiz 8. Olağan Aladağ ilçe kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik” dedi. Gülaçtı, konuşmasına şöyle devam etti:

“Kongremizde sadece teşkilatımızın değil, milletimizin de büyük bir inanç ve heyecanla partimize olan güvenini yeniden tescilledik. Bu davanın neferleri olarak, hedeflerimize yürürken, her türlü engeli aşmaya hazırız. Bizim yolumuz hizmet yolu, Türkiye’nin yarınları için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut AK Parti Aladağ İlçe Başkanı Saffet Özen tekrar başkanlığa seçildi. AK Parti ilçe kongrelerine, 19 Ekim’de Sarıçam, 20 Ekim’de Çukurova, 25 Ekim’de Pozantı,  Karaisalı, 26 Ekim’de Ceyhan, 27 Ekim’de Kozan, 8 Kasım’da İmamoğlu, 9 Kasım’da Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde devam edilecek. (HABER MERKEZİ)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.