İSO TOPLANTISINDA KONUŞTU

GÜNDEM 03.07.2024 - 06:21, Güncelleme: 03.07.2024 - 06:21 843+ kez okundu.
 

İSO TOPLANTISINDA KONUŞTU

İMAMOĞLU: İSTANBUL’A İHANET PROJELERİNİ ENGELLEYEMEZSEK, TARİHTE KÖTÜ ANILIRIZ

  İMAMOĞLU’NDAN ‘1/100.000’LİK PLAN’ ÇIKIŞI: AKIL VE BİLİM YOLUNDAN GİDERSEK, EKONOMİNİZ DE DIŞ POLİTİKANIZ DA ŞEHİRCİLİĞİNİZ DE GÜZEL OLUR İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘İstanbul Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuştu. ‘İstanbul’a ihanet’ olarak nitelediği ‘Kanal İstanbul’ gibi kentin başına bela olabilecek projeleri engelleyemedikleri taktirde, tarihte ‘kötü anılacak’ yöneticiler olarak anılacakları uyarısında bulunan İmamoğlu, bu kapsamda şehrin 1/100.000’lik bir plana sahip olmasının önemine dikkat çekti. Önümüzdeki Eylül ayında başlangıcını ilan edecekleri 1/100.000’lik planın ‘bir şehrin anayasası’ anlamına geldiğini vurgulayan İmamoğlu, “1/100.000’lik ölçek dediğimiz şey, bir kentin kültürünü tarifler, sanatını tarifler, eğitimini tarifler, doğasını, yaşamını, suyunu tarifler ve bunlara çözüm bulur. Bütün bunları çözebilmenin tek yolu var. Gerçekten akıl yolu ve bilim yoludur. Bundan sapmadığınız zaman, emin olun ekonominiz de iyi olur, dış politikanız da iyi olur, ticaretiniz de iyi olur, sanayiniz de iyi olur, şehirciliğiniz de güzel olur. Bizim de tek yolumuz budur; başka bir yolumuz olamaz. İstanbul'a sorumlu olmak, insanlığa karşı sorumlu olmaktır. İnsanlığa karşı mahcup olmayacağımız güzel bir dönemi İstanbul'umuza var etmek istiyoruz” dedi. 
İMAMOĞLU: İSTANBUL’A İHANET PROJELERİNİ ENGELLEYEMEZSEK, TARİHTE KÖTÜ ANILIRIZ

 

İMAMOĞLU’NDAN ‘1/100.000’LİK PLAN’ ÇIKIŞI: AKIL VE BİLİM YOLUNDAN GİDERSEK, EKONOMİNİZ DE DIŞ POLİTİKANIZ DA ŞEHİRCİLİĞİNİZ DE GÜZEL OLUR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘İstanbul Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nda konuştu. ‘İstanbul’a ihanet’ olarak nitelediği ‘Kanal İstanbul’ gibi kentin başına bela olabilecek projeleri engelleyemedikleri taktirde, tarihte ‘kötü anılacak’ yöneticiler olarak anılacakları uyarısında bulunan İmamoğlu, bu kapsamda şehrin 1/100.000’lik bir plana sahip olmasının önemine dikkat çekti. Önümüzdeki Eylül ayında başlangıcını ilan edecekleri 1/100.000’lik planın ‘bir şehrin anayasası’ anlamına geldiğini vurgulayan İmamoğlu, “1/100.000’lik ölçek dediğimiz şey, bir kentin kültürünü tarifler, sanatını tarifler, eğitimini tarifler, doğasını, yaşamını, suyunu tarifler ve bunlara çözüm bulur. Bütün bunları çözebilmenin tek yolu var. Gerçekten akıl yolu ve bilim yoludur. Bundan sapmadığınız zaman, emin olun ekonominiz de iyi olur, dış politikanız da iyi olur, ticaretiniz de iyi olur, sanayiniz de iyi olur, şehirciliğiniz de güzel olur. Bizim de tek yolumuz budur; başka bir yolumuz olamaz. İstanbul'a sorumlu olmak, insanlığa karşı sorumlu olmaktır. İnsanlığa karşı mahcup olmayacağımız güzel bir dönemi İstanbul'umuza var etmek istiyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.