İstanbul’da Yelken Festivali

SPOR 01.08.2024 - 08:08, Güncelleme: 01.08.2024 - 08:08 1659+ kez okundu.
 

İstanbul’da Yelken Festivali

7’den 70’e Yüzlerce Yelkenci ve Tekne, 12. TAYK Slam X Eker Olympos Regatta Yelken Yarışları’nda buluşacak

      İstanbul, 9-18 Ağustos tarihleri arasında J 70, J 70 Match Race, Hareketli Salma, IRC0, IRC1, IRC2 ve IRC3 sınıflarının nefes kesen mücadelesine ev sahipliği yapacak.  Yeni eklenen popüler yarış sınıfı “One Design” yarış tekneleri ile J70 ve J 70 Match Race, dinamik sistemi ile Olympos Regatta’ya yeni bir heyecan katacak. Hareketli Salma kategorisine 7 yaşından 20 yaşına 250’ye yakın minik, yıldız ve genç yelkenciler katılacak.    “Yelkenin Yeni Modası” mottosuyla rotasını oluşturan 12. TAYK Slam X Eker Olympos Regatta yelken yarışları, 9-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında İstanbul Setur Marina’da düzenlenecek. Dünyaca ünlü profesyonel yelken giyim markası Slam iş birliği ile formatı değişen ve en iyi yat yarışçılarını bir araya getirerek yelken sporunun gelişimine katkı sağlayan organizasyon, bütün yelken sınıflarını kapsayan zengin bir programla yapılacak. J70, Yat Sınıfı ve Hareketli Salma gibi kategorilerin buluştuğu 12. TAYK Slam X Eker Olympos Regatta, yelken camiasını bir araya getiriyor.
7’den 70’e Yüzlerce Yelkenci ve Tekne, 12. TAYK Slam X Eker Olympos Regatta Yelken Yarışları’nda buluşacak

 

 

 

İstanbul, 9-18 Ağustos tarihleri arasında J 70, J 70 Match Race, Hareketli Salma, IRC0, IRC1, IRC2 ve IRC3 sınıflarının nefes kesen mücadelesine ev sahipliği yapacak. 

Yeni eklenen popüler yarış sınıfı “One Design” yarış tekneleri ile J70 ve J 70 Match Race, dinamik sistemi ile Olympos Regatta’ya yeni bir heyecan katacak. Hareketli Salma kategorisine 7 yaşından 20 yaşına 250’ye yakın minik, yıldız ve genç yelkenciler katılacak. 

 

“Yelkenin Yeni Modası” mottosuyla rotasını oluşturan 12. TAYK Slam X Eker Olympos Regatta yelken yarışları, 9-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında İstanbul Setur Marina’da düzenlenecek. Dünyaca ünlü profesyonel yelken giyim markası Slam iş birliği ile formatı değişen ve en iyi yat yarışçılarını bir araya getirerek yelken sporunun gelişimine katkı sağlayan organizasyon, bütün yelken sınıflarını kapsayan zengin bir programla yapılacak. J70, Yat Sınıfı ve Hareketli Salma gibi kategorilerin buluştuğu 12. TAYK Slam X Eker Olympos Regatta, yelken camiasını bir araya getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.