İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 28.08.2024 - 09:54, Güncelleme: 28.08.2024 - 11:56 807+ kez okundu.
 

İzmir merkezli FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

İzmir merkezli 6 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer aldığı belirlenen şüphelilerin yakalanmasına yönelik İzmir, İstanbul, Hatay, Mersin, Kayseri ve Trabzon'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 8 zanlı yakalandı. Şüphelilerin, örgütün askeri gizli yapılanması içerisinde faaliyet yürüttüğü, ifade/teşhislerde adı geçtiği ve ankesör/kontörlü telefonlarla iletişim kurdukları belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü aktarıldı. (İLKHA)
İzmir merkezli 6 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer aldığı belirlenen şüphelilerin yakalanmasına yönelik İzmir, İstanbul, Hatay, Mersin, Kayseri ve Trabzon'da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Önceden belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 8 zanlı yakalandı.

Şüphelilerin, örgütün askeri gizli yapılanması içerisinde faaliyet yürüttüğü, ifade/teşhislerde adı geçtiği ve ankesör/kontörlü telefonlarla iletişim kurdukları belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü aktarıldı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.