İzmir'de aranan 149 şüpheli gözaltına alındı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 23.09.2024 - 08:56, Güncelleme: 23.09.2024 - 11:31 222 kez okundu.
 

İzmir'de aranan 149 şüpheli gözaltına alındı

İzmir'de, çeşitli suçlardan aranan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 149 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. 243 polisin katılımı ile yapılan operasyonda, 122 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Hırsızlık, silahla yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma, dolandırıcılık, görevi yaptırmamak için direnme, gibi çeşitli suçlardan aranması olan 149 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (İLKHA) 
İzmir'de, çeşitli suçlardan aranan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 149 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

243 polisin katılımı ile yapılan operasyonda, 122 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

Hırsızlık, silahla yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti yapma ve kullanma, dolandırıcılık, görevi yaptırmamak için direnme, gibi çeşitli suçlardan aranması olan 149 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.