Kahta'da yıl sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi

EĞİTİM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.07.2024 - 08:54, Güncelleme: 06.07.2024 - 09:13 621+ kez okundu.
 

Kahta'da yıl sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi

Adıyaman'ın ilçesinde, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, akademik başarının artırılması, kültürel ve sportif çalışmaların genel değerlendirmesi yapılarak başarılar ve karşılaşılan zorluklar ele alındı. Toplantıda, yaz tatili süresi boyunca okulların yeni eğitim yılına hazırlanması, yatırım ve donatım ihtiyaçları, öğrenci kayıtları ile ilgili usul ve esaslar, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile bahçe ve çevre düzenlemeleri gibi gündem maddeleri değerlendirildi.  Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda Özel Büro Sorumlusu Abdulkadir Avseren, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hakkında okul idarecilerine bilgi verdi. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Şube Müdürleri Mehmet Bayram, Mehmet İnce, Sayın Mehmet Turan ve Sinan Demir ile okul idarecileri katıldı.   Kaynak : PHA
Adıyaman'ın ilçesinde, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılı sonu değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, akademik başarının artırılması, kültürel ve sportif çalışmaların genel değerlendirmesi yapılarak başarılar ve karşılaşılan zorluklar ele alındı.
Toplantıda, yaz tatili süresi boyunca okulların yeni eğitim yılına hazırlanması, yatırım ve donatım ihtiyaçları, öğrenci kayıtları ile ilgili usul ve esaslar, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ile bahçe ve çevre düzenlemeleri gibi gündem maddeleri değerlendirildi. 
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonunda Özel Büro Sorumlusu Abdulkadir Avseren, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hakkında okul idarecilerine bilgi verdi.
Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Şube Müdürleri Mehmet Bayram, Mehmet İnce, Sayın Mehmet Turan ve Sinan Demir ile okul idarecileri katıldı.
 

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.