KÂMİL KOÇ SOSYAL MEDYAYI ‘EN’ BAŞARILI KULLANAN MARKALAR ARASINDA

TEKNOLOJİ 26.06.2024 - 06:05, Güncelleme: 26.06.2024 - 06:05 1116+ kez okundu.
 

KÂMİL KOÇ SOSYAL MEDYAYI ‘EN’ BAŞARILI KULLANAN MARKALAR ARASINDA

Kâmil Koç bir kez daha Brandverse Awards’tan ödülle döndü

    Türkiye’nin seyahat sektöründeki köklü ve öncü markası Kâmil Koç, dijitaldeki en başarılı marka ve projelerin ödüllendirildiği Brandverse Awards’tan bir kez daha ödülle döndü. Yolculara kesintisiz kişiselleştirilmiş eğlence imkânı sunan Kâmil Koç Multimedya uygulamasının yanı sıra teknoloji ve dijitalleşme alanındaki yenilikleriyle eşsiz bir yolculuk deneyimi sunan Kâmil Koç, sosyal medyanın ‘En’lerinin seçildiği SocialBrands Veri Analitiği, Karayolları Ulaşım kategorisinde ‘Gümüş’ ödülün sahibi oldu.  Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen Brandverse Awards’ta, 2024 yılının kazanan markaları belli oldu. Deloitte Türkiye’nin uzmanlığı ile markaların sosyal medya performanslarının istatiksel olarak sosyal medya marka endeksine göre incelendiği SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde şirketlerin 1 Nisan 2023 – 1 Nisan 2024 döneminde dijitalde yaptıkları tüm kampanya ve iletişim faaliyetleri ele alındı.  Türkiye seyahat sektörünün en çok tercih edilen lider markası Kâmil Koç da sosyal medya alanındaki başarılı çalışmalarıyla SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde geçen yılın ardından bu yılda da yine sosyal medyanın ‘En’leri arasında yer aldı. Kâmil Koç, başarılı sosyal medya yönetimiyle Brandverse Awards Karayolları Ulaşım kategorisinde ‘Gümüş’ ödülün sahibi oldu. 8 ayrı kategoride başarıya ulaşan markalar, 24 Haziran’da İstanbul’da düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldı.
Kâmil Koç bir kez daha Brandverse Awards’tan ödülle döndü

 

 


Türkiye’nin seyahat sektöründeki köklü ve öncü markası Kâmil Koç, dijitaldeki en başarılı marka ve projelerin ödüllendirildiği Brandverse Awards’tan bir kez daha ödülle döndü. Yolculara kesintisiz kişiselleştirilmiş eğlence imkânı sunan Kâmil Koç Multimedya uygulamasının yanı sıra teknoloji ve dijitalleşme alanındaki yenilikleriyle eşsiz bir yolculuk deneyimi sunan Kâmil Koç, sosyal medyanın ‘En’lerinin seçildiği SocialBrands Veri Analitiği, Karayolları Ulaşım kategorisinde ‘Gümüş’ ödülün sahibi oldu. 

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen Brandverse Awards’ta, 2024 yılının kazanan markaları belli oldu. Deloitte Türkiye’nin uzmanlığı ile markaların sosyal medya performanslarının istatiksel olarak sosyal medya marka endeksine göre incelendiği SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde şirketlerin 1 Nisan 2023 – 1 Nisan 2024 döneminde dijitalde yaptıkları tüm kampanya ve iletişim faaliyetleri ele alındı. 

Türkiye seyahat sektörünün en çok tercih edilen lider markası Kâmil Koç da sosyal medya alanındaki başarılı çalışmalarıyla SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde geçen yılın ardından bu yılda da yine sosyal medyanın ‘En’leri arasında yer aldı. Kâmil Koç, başarılı sosyal medya yönetimiyle Brandverse Awards Karayolları Ulaşım kategorisinde ‘Gümüş’ ödülün sahibi oldu. 8 ayrı kategoride başarıya ulaşan markalar, 24 Haziran’da İstanbul’da düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.