Karel, Adana’da Geleceğin Teknolojilerini Sergiliyor

TEKNOLOJİ 03.10.2024 - 10:08, Güncelleme: 03.10.2024 - 10:08 1236 kez okundu.
 

Karel, Adana’da Geleceğin Teknolojilerini Sergiliyor

TEKNOFEST 2024 Adana Karel, Adana’da Geleceğin Teknolojilerini Sergiliyor

  Türkiye teknoloji sektörünün lider şirketlerinden Karel, 2-6 Ekim arasında Adana'da düzenlenen TEKNOFEST’te 2024'te yer alıyor. Karel, ülkenin savunma ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ileri teknoloji çözümlerini, teknoloji meraklıları ve profesyonellerle buluşturuyor. Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST 2024, bugün Adana’da kapılarını açtı. Savunma sanayi ve haberleşme teknolojilerinde Türkiye’nin öncü firması Karel’in yenilikçi teknolojileri, TEKNOFEST 2024 kapsamında katılımcılarla buluşuyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen festival, 6 Ekim’e kadar devam edecek.  Karel’in standında sergilenen çözümler arasında DS200T Askeri IP Telefon Santrali, güvenli ve kesintisiz iletişim sağlayan RadyoLink sistemleri ve çevre görüntüleme sistemi Surround View gibi savunma sanayii için kritik öneme sahip ürünler yer alıyor. Bunun yanı sıra, sivil kullanıma yönelik yenilikler arasında bulunan E-mirror teknolojisi de tanıtılan teknolojiler arasında. Bu teknoloji, kara araçlarındaki aynaların kamera ve ekran sistemleriyle değiştirilmesine olanak tanıyor. Hem askeri hem de ticari işletmelere güvenli iletişim ve operasyonel verimlilik sağlama konusunda önemli katkılar sunuyor.
TEKNOFEST 2024 Adana Karel, Adana’da Geleceğin Teknolojilerini Sergiliyor

 

Türkiye teknoloji sektörünün lider şirketlerinden Karel, 2-6 Ekim arasında Adana'da düzenlenen TEKNOFEST’te 2024'te yer alıyor. Karel, ülkenin savunma ve güvenlik ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ileri teknoloji çözümlerini, teknoloji meraklıları ve profesyonellerle buluşturuyor.

Türkiye'nin en büyük teknoloji festivali TEKNOFEST 2024, bugün Adana’da kapılarını açtı. Savunma sanayi ve haberleşme teknolojilerinde Türkiye’nin öncü firması Karel’in yenilikçi teknolojileri, TEKNOFEST 2024 kapsamında katılımcılarla buluşuyor. Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen festival, 6 Ekim’e kadar devam edecek. 

Karel’in standında sergilenen çözümler arasında DS200T Askeri IP Telefon Santrali, güvenli ve kesintisiz iletişim sağlayan RadyoLink sistemleri ve çevre görüntüleme sistemi Surround View gibi savunma sanayii için kritik öneme sahip ürünler yer alıyor. Bunun yanı sıra, sivil kullanıma yönelik yenilikler arasında bulunan E-mirror teknolojisi de tanıtılan teknolojiler arasında. Bu teknoloji, kara araçlarındaki aynaların kamera ve ekran sistemleriyle değiştirilmesine olanak tanıyor. Hem askeri hem de ticari işletmelere güvenli iletişim ve operasyonel verimlilik sağlama konusunda önemli katkılar sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.