KASIMPAŞA’DA, İMAMOĞLU VE GÜNEY RÜZGARI

SİYASET 23.03.2024 - 08:12, Güncelleme: 23.03.2024 - 08:12 749+ kez okundu.
 

KASIMPAŞA’DA, İMAMOĞLU VE GÜNEY RÜZGARI

31 MART’TA MERTLİK KAZANACAK, KUMPAS KAYBEDECEK

  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da ilçe turu yaptı, Beyoğlu Kasımpaşa’da halkla buluştu. İktidara yakın A Haber, Sabah ve ATV kanalları ile devletin televizyonu TRT’nin dünyanın en önemli haber ajanslarından birisi tarafından hazırlanan Türkiye'de medyanın güvenilirlik raporunda ‘en güvenilmez 4 kurum’ seçildikleri bilgisini paylaşan İmamoğlu, “Hani basın milletin sesidir. Bunların kendi basınları milletin sesi değil, milleti kandırma makinesi” dedi.  “30 yıldır ne yaptılar Kasımpaşa'ya” sorusunu yönelten İmamoğlu, “Hani Kasımpaşa canıydı, ciğeriydi? Ne yaptılar? Beyoğlu bir şey yaptı mı? Biz, yaptık. İnan Güney'i seçtiğinizde, biz Kasımpaşa'yı pırlanta yapacağız, pırlanta. Onun ailesi de İnan Güney'e oy verecek bir dahaki seçimde. Belli olmaz, bu seçimde de verir belki” ifadelerini kullandı.  “Bizim iki şeyle işimiz olmaz. İsrafla işimiz olmaz, ihanetle işimiz olmaz” diyen İmamoğlu, Bizim hiç kimseye diyet borcumuz yok. Biz, sadece size borçluyuz. Ben, sadece 16 milyon vicdanlı, mert İstanbulluya teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta ne kazanacak? Mertlik kazanacak, mertlik. Mertlik kazanacak, kumpas kaybedecek. Yalan kaybedecek. İftira kaybedecek. Particilik değil, belediyecilik yapanlar kazanacak. Bir avuç insan kaybedecek, 16 milyon İstanbullu kazanacak” şeklinde konuştu. 
31 MART’TA MERTLİK KAZANACAK, KUMPAS KAYBEDECEK

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan’da ilçe turu yaptı, Beyoğlu Kasımpaşa’da halkla buluştu. İktidara yakın A Haber, Sabah ve ATV kanalları ile devletin televizyonu TRT’nin dünyanın en önemli haber ajanslarından birisi tarafından hazırlanan Türkiye'de medyanın güvenilirlik raporunda ‘en güvenilmez 4 kurum’ seçildikleri bilgisini paylaşan İmamoğlu, “Hani basın milletin sesidir. Bunların kendi basınları milletin sesi değil, milleti kandırma makinesi” dedi. 

“30 yıldır ne yaptılar Kasımpaşa'ya” sorusunu yönelten İmamoğlu, “Hani Kasımpaşa canıydı, ciğeriydi? Ne yaptılar? Beyoğlu bir şey yaptı mı? Biz, yaptık. İnan Güney'i seçtiğinizde, biz Kasımpaşa'yı pırlanta yapacağız, pırlanta. Onun ailesi de İnan Güney'e oy verecek bir dahaki seçimde. Belli olmaz, bu seçimde de verir belki” ifadelerini kullandı. 

“Bizim iki şeyle işimiz olmaz. İsrafla işimiz olmaz, ihanetle işimiz olmaz” diyen İmamoğlu, Bizim hiç kimseye diyet borcumuz yok. Biz, sadece size borçluyuz. Ben, sadece 16 milyon vicdanlı, mert İstanbulluya teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta ne kazanacak? Mertlik kazanacak, mertlik. Mertlik kazanacak, kumpas kaybedecek. Yalan kaybedecek. İftira kaybedecek. Particilik değil, belediyecilik yapanlar kazanacak. Bir avuç insan kaybedecek, 16 milyon İstanbullu kazanacak” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.