Kayıp Parça Kimde?" isimli Kişisel Sergi Açıldı.

KÜLTÜR 10.06.2024 - 06:31, Güncelleme: 10.06.2024 - 06:31 1086+ kez okundu.
 

Kayıp Parça Kimde?" isimli Kişisel Sergi Açıldı.

Günsu Saraçoğlu'nun "ReBirth – Kayıp Parça Kimde?" isimli Kişisel Sergisi Açıldı.

“ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” isimli kişisel sergisi ile 8 Haziran 2024 Cumartesi günü Evrim Sanat Galerisi’nde sanat izleyicisiyle buluştu. Sanatçı Saraçoğlu, Evrim Sanat Galerisi kurucusu Betül Ketenci ile aldıkları ortak bir karar ile “ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” sergisinin gelirinden TUKD-Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’ne bağış olarak pay aktaracaklarını belirttiler.
Günsu Saraçoğlu'nun "ReBirth – Kayıp Parça Kimde?" isimli Kişisel Sergisi Açıldı.

“ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” isimli kişisel sergisi ile 8 Haziran 2024 Cumartesi günü Evrim Sanat Galerisi’nde sanat izleyicisiyle buluştu.

Sanatçı Saraçoğlu, Evrim Sanat Galerisi kurucusu Betül Ketenci ile aldıkları ortak bir karar ile “ReBirth, Kayıp Parça Kimde?” sergisinin gelirinden TUKD-Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği’ne bağış olarak pay aktaracaklarını belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.