Melis Kar ‘Vur Pençeyi Kupaya’ diyor

SANAT 24.05.2024 - 17:15, Güncelleme: 25.05.2024 - 06:57 879+ kez okundu.
 

Melis Kar ‘Vur Pençeyi Kupaya’ diyor

Melis Kar'ın Beşiktaş için yazdığı ‘Vur Pençeyi Kupaya’ şarkısı sevenleriyle buluşuyor.

‘Yatıya’ şarkısı ile büyük bir başarı yakalayan Melis Kar, Beşiktaş için yazdığı ‘Vur Pençeyi Kupaya’ adlı şarkısı ile sevenleriyle buluşuyor. Parçayı Beşiktaş taraftarının coşkusu ve Muci’nin oynadığı futboldan aldığı ilhamla yazdığını dile getiren Kar, 23 Mayıs’ta ‘Vur Pençeyi Kupaya’yı DMC etiketi ile yayınladı.   Spotify’da 3,5 milyon aylık dinleyicisi olan güzel şarkıcı parçası için: “Bir an önce yeni sezonda taraftarla buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.
Melis Kar'ın Beşiktaş için yazdığı ‘Vur Pençeyi Kupaya’ şarkısı sevenleriyle buluşuyor.

‘Yatıya’ şarkısı ile büyük bir başarı yakalayan Melis Kar, Beşiktaş için yazdığı ‘Vur Pençeyi Kupaya’ adlı şarkısı ile sevenleriyle buluşuyor.

Parçayı Beşiktaş taraftarının coşkusu ve Muci’nin oynadığı futboldan aldığı ilhamla yazdığını dile getiren Kar, 23 Mayıs’ta ‘Vur Pençeyi Kupaya’yı DMC etiketi ile yayınladı.

 

Spotify’da 3,5 milyon aylık dinleyicisi olan güzel şarkıcı parçası için: “Bir an önce yeni sezonda taraftarla buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.