Müziğin ve eğlencenin en renkli hali

SANAT 24.09.2024 - 10:38, Güncelleme: 24.09.2024 - 10:38 938 kez okundu.
 

Müziğin ve eğlencenin en renkli hali

Watsons Gençlik Festivali 3. kez gerçekleşti

  Watsons Türkiye, enerji dolu renkli dünyasını üçüncü kez gençlerle buluşturdu. Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali’nde bir araya gelen 10.000’den fazla genç; Gazapizm, Can Bonomo, Yaşlı Amca, Nova Norda ve Paptircem konserleri ve özel DJ performansları ile tüm gün kesintisiz eğlencenin ve benzersiz Watsons deneyiminin tadını çıkardı. Watsons Gençlik Festivali, bu yıl da müzik ve eğlenceyi Watsons deneyimi ile bir araya getirdi. Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşen festivalde konserler, DJ performansları, etkinlikler, eğlenceli oyunlar ve deneyim alanları ile gençler, Watsons deneyimini doyasıya yaşadı. Katılımcılar gün boyu kesintisiz devam eden birçok eğlenceli etkinlik ve oyunun ardından hediyeler kazandı. Bu yıl festivalde sahne alan ve gençlerin yakından takip ettiği Gazapizm, Can Bonomo, Yaşlı Amca, Nova Norda ve Paptircem müzikleri ve muhteşem sahne şovlarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Müziğin ritmiyle dans eden ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler, tüm gün süren etkinliğin keyfini çıkardı. Sakin geçen yaz aylarının ardından şehir hayatının yüksek temposuna dönüşü eğlenceyle karşıladı.
Watsons Gençlik Festivali 3. kez gerçekleşti

 

Watsons Türkiye, enerji dolu renkli dünyasını üçüncü kez gençlerle buluşturdu. Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşen Watsons Gençlik Festivali’nde bir araya gelen 10.000’den fazla genç; Gazapizm, Can Bonomo, Yaşlı Amca, Nova Norda ve Paptircem konserleri ve özel DJ performansları ile tüm gün kesintisiz eğlencenin ve benzersiz Watsons deneyiminin tadını çıkardı.

Watsons Gençlik Festivali, bu yıl da müzik ve eğlenceyi Watsons deneyimi ile bir araya getirdi. Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde gerçekleşen festivalde konserler, DJ performansları, etkinlikler, eğlenceli oyunlar ve deneyim alanları ile gençler, Watsons deneyimini doyasıya yaşadı. Katılımcılar gün boyu kesintisiz devam eden birçok eğlenceli etkinlik ve oyunun ardından hediyeler kazandı.

Bu yıl festivalde sahne alan ve gençlerin yakından takip ettiği GazapizmCan BonomoYaşlı AmcaNova Norda ve Paptircem müzikleri ve muhteşem sahne şovlarıyla gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Müziğin ritmiyle dans eden ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler, tüm gün süren etkinliğin keyfini çıkardı. Sakin geçen yaz aylarının ardından şehir hayatının yüksek temposuna dönüşü eğlenceyle karşıladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.