NetWork Limited ve Handmade Koleksiyonu

YAŞAM 23.09.2024 - 09:15, Güncelleme: 23.09.2024 - 09:15 661 kez okundu.
 

NetWork Limited ve Handmade Koleksiyonu

NETWORK SONBAHAR/KIŞ 2024-25 KOLEKSİYONU İLE SOFİSTİKE IŞILTI

NetWork Sonbahar/Kış 2024-25 Koleksiyonu, zamansız görünümleri markanın yenilikçi DNA’sıyla birleştiriyor. Yeni sezona modern, göz alıcı, şehirli ve cesur formlardan ilham alan şık ve kozmopolit silüetlerle giren NetWork, moda severlerin markajına giriyor.   NetWork Limited ve Handmade Koleksiyonu NetWork %100 kaşmir tasarımlarla hem kadın hem de erkek koleksiyonunda her sezon olduğu gibi bu sezonda da kaliteli dokuları ve özel işçiliği bir araya getiriyor.  İtalyan işçiliğinin ve kumaşlarının ön planda olduğu handmade trikolar, çift taraflı deri ve yıkamalı deri tasarımlar, kaşmir ve yün ceketler, konforu ve fark yaratan güçlü detayları ile kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor. %100 Pamuk Triko Konforu Artan triko kalitesi ve içeriğindeki %100 pamuk ile NetWork’ün basic essentials tasarımları hafifliği ve konforu sade bir şıklıkla yansıtıyor. Ceketlerle ve trikolarla şık kombinler oluşturan, yumuşak ve doğal hissi ile yokmuşçasına bir rahatlık sunan bu seri, gardıropların vazgeçilmezi ve günlük şehir hayatının kurtarıcı parçası olarak NetWork kadını ve erkeğine bu kış da eşlik edecek. 
NETWORK SONBAHAR/KIŞ 2024-25 KOLEKSİYONU İLE SOFİSTİKE IŞILTI
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.