Nevide Çiçek çok korkutacak!

SANAT 01.06.2024 - 19:11, Güncelleme: 02.06.2024 - 07:41 1166+ kez okundu.
 

Nevide Çiçek çok korkutacak!

Güzel sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek ilk korku filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

  Yapımcılığını Mert Yapım Medya, ünlü yapımcı Mert Ozan Düz ve ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak'ın yaptığı 'Yahuda' adlı sinema filmi çekimleri İstanbul'da start verdi.   Senarist ve yönetmenliğini Derya Şen Akbacak'ın yaptığı Yahuda, başrol oyuncularından güzel sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek'in ilk korku filmi olacak.   Yahuda önümüzdeki aylarda vizyon için şimdiden hazırlanıyor.  
Güzel sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek ilk korku filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Yapımcılığını Mert Yapım Medya, ünlü yapımcı Mert Ozan Düz ve ünlü oyuncu Derya Şen Akbacak'ın yaptığı 'Yahuda' adlı sinema filmi çekimleri İstanbul'da start verdi.

 

Senarist ve yönetmenliğini Derya Şen Akbacak'ın yaptığı Yahuda, başrol oyuncularından güzel sunucu ve oyuncu Nevide Çiçek'in ilk korku filmi olacak.

 

Yahuda önümüzdeki aylarda vizyon için şimdiden hazırlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.