ÖZEL VE İMAMOĞLU’NDAN AKIN’A ‘KIRKPINAR’ ZİYARET

GÜNDEM 08.07.2024 - 08:27, Güncelleme: 08.07.2024 - 08:27 1198+ kez okundu.
 

ÖZEL VE İMAMOĞLU’NDAN AKIN’A ‘KIRKPINAR’ ZİYARET

İMAMOĞLU: SENEYE KIRKPINAR İÇİN ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR BULUŞMAYI SAĞLAYACAĞIZ

  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne 663’ncü kez ev sahipliği yapan Edirne’yi ziyaret etti.  Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı makamında ziyaret eden Özel, “Artık şehirler kılıçla fethedilmiyor ama gönüller fethediliyor, hizmetle fethediliyor. Ekrem Başkan, geçen dönemki başarısını, örgütümüzle birlikte arttırarak, güveni arttırarak, tazeleyerek tekrar etti. Çok uzun yıllar sonra çok istediğimiz Bursa'yı aldık. Birçok şehirde çok önemli başarılar elde ettik. Ama esas hedefimiz; Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde, Atatürk'ün partisini iktidar yapmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanlığına, CHP’li bir cumhurbaşkanını seçtirmek. Bunun motivasyonu içindeyiz hep beraber” dedi.  TBB ve diğer birliklerin seçimleri sırasında telaşlı günler geçirdiklerini aktaran İmamoğlu, “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği başkanı da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız. Dolayısıyla bu iş birliğini TBB’ye taşıyıp ama bir başka boyutta da böyle bir belki İstanbul, Bursa ve Edirne iş birliği de yaparak, seneye Kırkpınar'da çok daha güçlü bir buluşmayı sağlayabilme adına, değerli başkanımızın daha güçlü yanında olacağımızı burada ifade edelim” diye konuştu. 
İMAMOĞLU: SENEYE KIRKPINAR İÇİN ÇOK DAHA GÜÇLÜ BİR BULUŞMAYI SAĞLAYACAĞIZ

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne 663’ncü kez ev sahipliği yapan Edirne’yi ziyaret etti. 

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı makamında ziyaret eden Özel, “Artık şehirler kılıçla fethedilmiyor ama gönüller fethediliyor, hizmetle fethediliyor. Ekrem Başkan, geçen dönemki başarısını, örgütümüzle birlikte arttırarak, güveni arttırarak, tazeleyerek tekrar etti. Çok uzun yıllar sonra çok istediğimiz Bursa'yı aldık. Birçok şehirde çok önemli başarılar elde ettik. Ama esas hedefimiz; Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk genel seçimlerinde, Atatürk'ün partisini iktidar yapmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanlığına, CHP’li bir cumhurbaşkanını seçtirmek. Bunun motivasyonu içindeyiz hep beraber” dedi. 

TBB ve diğer birliklerin seçimleri sırasında telaşlı günler geçirdiklerini aktaran İmamoğlu, “Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği başkanı da Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız. Dolayısıyla bu iş birliğini TBB’ye taşıyıp ama bir başka boyutta da böyle bir belki İstanbul, Bursa ve Edirne iş birliği de yaparak, seneye Kırkpınar'da çok daha güçlü bir buluşmayı sağlayabilme adına, değerli başkanımızın daha güçlü yanında olacağımızı burada ifade edelim” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.