PARİS ÇEKİMLERİNDE BÜYÜK ŞANS!

KÜLTÜR 06.10.2024 - 07:48, Güncelleme: 06.10.2024 - 07:48 429 kez okundu.
 

PARİS ÇEKİMLERİNDE BÜYÜK ŞANS!

PARİS ÇEKİMLERİNDE DOĞAL YAĞMUR DESTEĞİ!

  Beyza Alkoç’ın kitabından aynı adla sinemaya uyarlanan  ‘0000 Kilometre’de filmin başrolleri olan Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak’ın Paris çekimleri, sinema izleyicisi tarafından çok beğenilecek… İstanbul ve İzmir çekimlerinden sonra bir hafta da Paris’te çekilen filmin her sahnesi, şimdiye kadarki en güzel sinema sahneleri olarak tarihteki yerini alacak…  Filmin genel romantizm ambiyansında bulunan yağmurlu sahneler, Paris çekimlerinde de yer alıyor. Louvre Müzesi önünde yağmurlu sahneler için prodüksiyon ekibi hazırlanırken, birden yağmurun bastırmasıyla sırada bekleyenler kaçıştı ve ekibe doğal bir çekim ortamı kurulmuş oldu.  Filmin bütünlüğü ile örtüşen sahneler, yönetmen Deniz Enyüksek’in muhteşem yönetimi ile eşsiz oldu.
PARİS ÇEKİMLERİNDE DOĞAL YAĞMUR DESTEĞİ!

 

Beyza Alkoç’ın kitabından aynı adla sinemaya uyarlanan  ‘0000 Kilometre’de filmin başrolleri olan Ahmet Haktan Zavlak ve Derya Pınar Ak’ın Paris çekimleri, sinema izleyicisi tarafından çok beğenilecek… İstanbul ve İzmir çekimlerinden sonra bir hafta da Paris’te çekilen filmin her sahnesi, şimdiye kadarki en güzel sinema sahneleri olarak tarihteki yerini alacak…  Filmin genel romantizm ambiyansında bulunan yağmurlu sahneler, Paris çekimlerinde de yer alıyor.

Louvre Müzesi önünde yağmurlu sahneler için prodüksiyon ekibi hazırlanırken, birden yağmurun bastırmasıyla sırada bekleyenler kaçıştı ve ekibe doğal bir çekim ortamı kurulmuş oldu.  Filmin bütünlüğü ile örtüşen sahneler, yönetmen Deniz Enyüksek’in muhteşem yönetimi ile eşsiz oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.