RECAİ ÇAKIR “BAŞARMAK ZOR DEĞİL”

KÜLTÜR 01.10.2024 - 09:32, Güncelleme: 01.10.2024 - 09:32 563 kez okundu.
 

RECAİ ÇAKIR “BAŞARMAK ZOR DEĞİL”

Sosyal medyada paylaşımlarıyla büyük bir ilgi toplayan Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, “Zor Değil” isimli kitabında 66 yıllık yaşam tecrübelerini okuyucularıyla buluşturuyor. Başarılı iş insanının motivasyon kaynaklarını, ilham verici anekdotlarını ve yaşam felsefesini içeren kitabından da bahseden Çakır MAG’a özel açıklamalarda bulundu.

  Recai Çakır, kitabı yazma motivasyonunu şu şekilde açıklıyor: "Hayalimdeki kitabı yazmak, dijital platformlarda aldığım olumlu geri dönüşlerle güçlendi. Tecrübelerimi daha geniş kitlelere ulaştırmak istedim. Ayrıca, kitabımın tüm gelirlerini Bodrum Sağlık Vakfı'na bağışlamak da benim için büyük bir mutluluk." Çakır, kendi motivasyonunu korumanın yolunun başkalarının tecrübelerinden yararlanmak olduğunu vurgulayarak "Tecrübelerimi paylaşarak, insanların bunlardan faydalanmasını sağlamak beni motive ediyor." dedi. “Zor Değil” kitabında başarıya giden yolda atılması gereken adımlara da değinen Çakır, "Başarıya giden ilk adım, adım atmaktır. Hatalardan korkmamak ve sürekli öğrenmek, başarının anahtarıdır," diyor. Takipçilerinin en çok merak ettiği konular arasında yaşam motivasyonu ve iş hayatında başarı yer alıyor. Çakır, genç girişimcilere kriz yönetimi ve iş geliştirme konularında tavsiyeler sunuyor. Röportajın tamamına ekte ulaşabilirsiniz...    MAG Hakkında Eylül 2024 sayısı ile 223. sayısına ulaşan MAG, özel röportajları, dekorasyon ve yazarları ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, TürkTelekom E-Dergi, Magzter, Dijitalbasın, dMags ve https://www.magdergi.com online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilir, Trendyol ve N11.com siteleri üzerinden de MAG Eylül sayısına ulaşabilirsiniz.
Sosyal medyada paylaşımlarıyla büyük bir ilgi toplayan Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, “Zor Değil” isimli kitabında 66 yıllık yaşam tecrübelerini okuyucularıyla buluşturuyor. Başarılı iş insanının motivasyon kaynaklarını, ilham verici anekdotlarını ve yaşam felsefesini içeren kitabından da bahseden Çakır MAG’a özel açıklamalarda bulundu.

 

Recai Çakır, kitabı yazma motivasyonunu şu şekilde açıklıyor: "Hayalimdeki kitabı yazmak, dijital platformlarda aldığım olumlu geri dönüşlerle güçlendi. Tecrübelerimi daha geniş kitlelere ulaştırmak istedim. Ayrıca, kitabımın tüm gelirlerini Bodrum Sağlık Vakfı'na bağışlamak da benim için büyük bir mutluluk."

Çakır, kendi motivasyonunu korumanın yolunun başkalarının tecrübelerinden yararlanmak olduğunu vurgulayarak "Tecrübelerimi paylaşarak, insanların bunlardan faydalanmasını sağlamak beni motive ediyor." dedi. “Zor Değil” kitabında başarıya giden yolda atılması gereken adımlara da değinen Çakır, "Başarıya giden ilk adım, adım atmaktır. Hatalardan korkmamak ve sürekli öğrenmek, başarının anahtarıdır," diyor. Takipçilerinin en çok merak ettiği konular arasında yaşam motivasyonu ve iş hayatında başarı yer alıyor. Çakır, genç girişimcilere kriz yönetimi ve iş geliştirme konularında tavsiyeler sunuyor.

Röportajın tamamına ekte ulaşabilirsiniz...   

MAG Hakkında

Eylül 2024 sayısı ile 223. sayısına ulaşan MAG, özel röportajları, dekorasyon ve yazarları ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, TürkTelekom E-Dergi, Magzter, Dijitalbasın, dMags ve https://www.magdergi.com online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilir, Trendyol ve N11.com siteleri üzerinden de MAG Eylül sayısına ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.