RTÜK'ten idari yaptırım kararları

TEKNOLOJİ (AA) - Anadolu Ajansı | 28.08.2024 - 16:02, Güncelleme: 29.08.2024 - 08:53 580+ kez okundu.
 

RTÜK'ten idari yaptırım kararları

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı TV ve radyolara idari yaptırım kararları uyguladı.

RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, haftalık olağan toplantıda izleme raporları gündeme alındı. Kurul, Tele1'de yayınlanan "4 Soru 4 Yanıt" adlı program ile Flash Haber'deki "Cemil Kılıç ile Aydınlanma" programında kullanılan ifadeler nedeniyle her iki kanala idari para cezası uyguladı. RTÜK, ticari iletişim ve reklam süresi kurallarına uymayan Kafa Radyo, Yıldız En ve Ekin Türk'e de yaptırım uyguladı. (İLKHA)
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı TV ve radyolara idari yaptırım kararları uyguladı.

RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, haftalık olağan toplantıda izleme raporları gündeme alındı.

Kurul, Tele1'de yayınlanan "4 Soru 4 Yanıt" adlı program ile Flash Haber'deki "Cemil Kılıç ile Aydınlanma" programında kullanılan ifadeler nedeniyle her iki kanala idari para cezası uyguladı.

RTÜK, ticari iletişim ve reklam süresi kurallarına uymayan Kafa Radyo, Yıldız En ve Ekin Türk'e de yaptırım uyguladı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.