SABANCI VAKFI 50 YAŞINDA

EKONOMİ 19.04.2025 - 18:54, Güncelleme: 19.04.2025 - 18:54 1315 kez okundu.
 

SABANCI VAKFI 50 YAŞINDA

Hayırseverlikle geçen 50 yıl

Sabancı Vakfı'nın Yarım Asırlık Yolculuğuna Eşlik Eden Paydaşlar Özel Gecede Bir Araya Geldi   Sabancı Vakfı, 50. yılını Sabancı Center'da düzenlediği özel bir karşılama ile kutladı. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı'nın evinde gerçekleşen geceye; Sabancı Ailesi Üyeleri ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti otelleri yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Sabancı Vakfı'nın 50 yıllık yolculuğunda, yollarının kesiştiği fark Yaratanlardan bursiyerlere, sivil toplum hayatından eğitime kazandırılan okulların tedavisine kadar pek çok kişinin da mevcutları arasında yer aldı. Gecede, Vakfın yarım asırlık hayırseverlik hikâyesini konu alan belgesel ve “50 Yıllık Hikâyesi” adlı kitabın lansmanı sırasında; Güler Sabancı, Vakfın yeni dönem stratejilerini ilk kez paylaştı.   Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı : "50 yıl sonunda büyük ve güçlü bir aileye dönüştük. Yeni bir dönemde başlarken hem ülkede hem de yurt dışında uzman kişilerle bir aramaı yaptık. Yeni stratejimizde, köklerimizden miras kalan kurucu felsefemize bağlı kalarak; etkimizi daha da derinleştirmeyi amaçladık. Bu doğrultuda, faydamızı severlik amacımızı ve yeni yerde kullanıma uygun şekilde desteklemek: 'Daha fazla ve bir gelecek için kapsamlı büyümeyi hedefliyoruz.' Bu doğrultuda, kapsamlı bir pusulamız olacak.”
Hayırseverlikle geçen 50 yıl

Sabancı Vakfı'nın Yarım Asırlık Yolculuğuna Eşlik Eden Paydaşlar Özel Gecede Bir Araya Geldi

 

Sabancı Vakfı, 50. yılını Sabancı Center'da düzenlediği özel bir karşılama ile kutladı. Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı'nın evinde gerçekleşen geceye; Sabancı Ailesi Üyeleri ve Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti otelleri yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Sabancı Vakfı'nın 50 yıllık yolculuğunda, yollarının kesiştiği fark Yaratanlardan bursiyerlere, sivil toplum hayatından eğitime kazandırılan okulların tedavisine kadar pek çok kişinin da mevcutları arasında yer aldı. Gecede, Vakfın yarım asırlık hayırseverlik hikâyesini konu alan belgesel ve “50 Yıllık Hikâyesi” adlı kitabın lansmanı sırasında; Güler Sabancı, Vakfın yeni dönem stratejilerini ilk kez paylaştı.

 

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı "50 yıl sonunda büyük ve güçlü bir aileye dönüştük. Yeni bir dönemde başlarken hem ülkede hem de yurt dışında uzman kişilerle bir aramaı yaptık. Yeni stratejimizde, köklerimizden miras kalan kurucu felsefemize bağlı kalarak; etkimizi daha da derinleştirmeyi amaçladık. Bu doğrultuda, faydamızı severlik amacımızı ve yeni yerde kullanıma uygun şekilde desteklemek: 'Daha fazla ve bir gelecek için kapsamlı büyümeyi hedefliyoruz.' Bu doğrultuda, kapsamlı bir pusulamız olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.