Şanlıurfa merkezli dolandırıcılık operasyonları: 10 gözaltı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 26.09.2024 - 13:35, Güncelleme: 26.09.2024 - 13:35 550 kez okundu.
 

Şanlıurfa merkezli dolandırıcılık operasyonları: 10 gözaltı

Şanlıurfa merkezli olarak Adana, İstanbul ve Konya'da gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında toplam 10 şüpheli yakalandı.

Şanlıurfa’da Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla dolandırıcılık yapanlara yönelik bir çalışma başlatıldı. Şanlıurfa merkezli olarak Adana, İstanbul ve Konya'da gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında toplam 10 şüpheli yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte reklam siteleri aracılığıyla vatandaşları dolandıran şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. 9 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskınlarda 5 bilgisayar, 14 cep telefonu, 13 sim kart, 3 hafıza kartı, 3 USB bellek ve 6 CD ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin soruşturması devam ediyor. (İLKHA)
Şanlıurfa merkezli olarak Adana, İstanbul ve Konya'da gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında toplam 10 şüpheli yakalandı.

Şanlıurfa’da Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla dolandırıcılık yapanlara yönelik bir çalışma başlatıldı. Şanlıurfa merkezli olarak Adana, İstanbul ve Konya'da gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonlarında toplam 10 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte reklam siteleri aracılığıyla vatandaşları dolandıran şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi.

9 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskınlarda 5 bilgisayar, 14 cep telefonu, 13 sim kart, 3 hafıza kartı, 3 USB bellek ve 6 CD ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin soruşturması devam ediyor. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.