Siber dolandırıcılığa karşı köylerde bilinçlendirme çalışması

TEKNOLOJİ 02.07.2024 - 16:47, Güncelleme: 03.07.2024 - 07:01 659+ kez okundu.
 

Siber dolandırıcılığa karşı köylerde bilinçlendirme çalışması

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, 30 Haziran Sosyal Medya Günü kapsamında Lalapaşa köylerinde siber suçlara karşı bilinçlendirme çalışması yaptı.

 Jandarma ekipleri, dijital bağımlılık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, siber dolandırıcılıktan korunma ve sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar konularında vatandaşlara eğitim verdi. Eğitimde ayrıca siber suçlarla ilgili görsel içerikli broşürler de dağıtıldı. Edirne İl Jandarma Komutanlığı, özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve farklı suçlara yol açabilen dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini vurguladı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı, 30 Haziran Sosyal Medya Günü kapsamında Lalapaşa köylerinde siber suçlara karşı bilinçlendirme çalışması yaptı.

 Jandarma ekipleri, dijital bağımlılık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, siber dolandırıcılıktan korunma ve sosyal medya kullanımında dikkat edilecek hususlar konularında vatandaşlara eğitim verdi. Eğitimde ayrıca siber suçlarla ilgili görsel içerikli broşürler de dağıtıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve farklı suçlara yol açabilen dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.