Siyonistlerin spor sitesi hakclendi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 25.07.2024 - 12:32, Güncelleme: 25.07.2024 - 12:32 764+ kez okundu.
 

Siyonistlerin spor sitesi hakclendi

İşgal rejimini Ulusal Spor Merkezi'nin portalı bir hacker grubu tarafından hacklendi.

Yunanistan'a atfedilen bir grup tarafından gerçekleştirilen hack olayında web sitesine katledilen bir Filistinli çocuk ile 1972 Münih olayını anımsatan resimler konuldu. Grup ayrıca şu ifadelere dikkat çekti: "Kronos, Olympia'yı işgal etmek istiyordu ama o topraklar Zeus'un elindeydi. Savaştılar ve o yarışın galibi Zeus oldu! Yerin sahibi, işgalciyi Olympia'dan attı ve olimpiyatlar başladı. Binlerce yıl geçti ve hikaye halen aynı. Siyonistler başkasına ait olan toprakları işgal etmeye çalışıyorlar. Ve mücadele devam ediyor. İsrail ordusu olimpiyatlara sporcu şeklinde temsilciler göndermiştir ancak Zeus hayattadır ve siyonist rejimin askerlerinin Olimpiyatlarda neler yaptığını ortaya koymaktadır." "Zeus" olarak adlandırılan hack grubunun, işgal rejimindeki 2024 Olimpiyat spor konvoyu hakkında şimdiden bilgi sızdırdığı belirtildi. Bu sporcuların askerlik ve kimlik bilgileri sosyal medyada ve Zeus hack grubunun web sitesinde yayınlandı. (İLKHA)
İşgal rejimini Ulusal Spor Merkezi'nin portalı bir hacker grubu tarafından hacklendi.

Yunanistan'a atfedilen bir grup tarafından gerçekleştirilen hack olayında web sitesine katledilen bir Filistinli çocuk ile 1972 Münih olayını anımsatan resimler konuldu.

Grup ayrıca şu ifadelere dikkat çekti: "Kronos, Olympia'yı işgal etmek istiyordu ama o topraklar Zeus'un elindeydi. Savaştılar ve o yarışın galibi Zeus oldu! Yerin sahibi, işgalciyi Olympia'dan attı ve olimpiyatlar başladı. Binlerce yıl geçti ve hikaye halen aynı. Siyonistler başkasına ait olan toprakları işgal etmeye çalışıyorlar. Ve mücadele devam ediyor.

İsrail ordusu olimpiyatlara sporcu şeklinde temsilciler göndermiştir ancak Zeus hayattadır ve siyonist rejimin askerlerinin Olimpiyatlarda neler yaptığını ortaya koymaktadır."

"Zeus" olarak adlandırılan hack grubunun, işgal rejimindeki 2024 Olimpiyat spor konvoyu hakkında şimdiden bilgi sızdırdığı belirtildi.

Bu sporcuların askerlik ve kimlik bilgileri sosyal medyada ve Zeus hack grubunun web sitesinde yayınlandı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.