Sözlü, MHP'den İhraç Edildi!

SİYASET 01.05.2024 - 14:25, Güncelleme: 01.05.2024 - 14:57 723 kez okundu.
 

Sözlü, MHP'den İhraç Edildi!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı olarak görev yaptığı sırada disiplin kuruluna sevk edilen Hüseyin Sözlü, partisinden ihraç edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye başkanı Hüseyin Sözlü, daha önce başdanışmanlık görevinden alınarak, ''tedbirli olarak'' Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.Disiplin kurulunun aldığı karar doğrultusunda Hüseyin Sözlü, partiden ihraç edildi. Sözlü'ye ihraç edildiği, MHP Adana İl Başkanlığı tarafından tebliğ edildi. ''ÖLENE KADAR TÜRK MİLİYETÇİSİYİM'' Tebliğ sonrası konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sözlü, şu açıklamada bulundu, "Bugüne kadar MHP'de siyaset yaptım. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın ve MHP'nin adaylarından kim destek istediyse yanında oldum. Bugüne kadar Türk milliyetçiliği ve ülkücülüğümden asla taviz vermedim, bugünden sonra da kimse taviz vermemi beklemesin. Ölene kadar Türk milliyetçisi ve ülkücü olarak yaşamaya devam edeceğim. Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras Hüseyin Sözlü'nün Türk milliyetçiliği ve ülkücülüğü olacaktır."   
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı olarak görev yaptığı sırada disiplin kuruluna sevk edilen Hüseyin Sözlü, partisinden ihraç edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye başkanı Hüseyin Sözlü, daha önce başdanışmanlık görevinden alınarak, ''tedbirli olarak'' Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.Disiplin kurulunun aldığı karar doğrultusunda Hüseyin Sözlü, partiden ihraç edildi. Sözlü'ye ihraç edildiği, MHP Adana İl Başkanlığı tarafından tebliğ edildi.

''ÖLENE KADAR TÜRK MİLİYETÇİSİYİM''

Tebliğ sonrası konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sözlü, şu açıklamada bulundu, "Bugüne kadar MHP'de siyaset yaptım. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın ve MHP'nin adaylarından kim destek istediyse yanında oldum. Bugüne kadar Türk milliyetçiliği ve ülkücülüğümden asla taviz vermedim, bugünden sonra da kimse taviz vermemi beklemesin. Ölene kadar Türk milliyetçisi ve ülkücü olarak yaşamaya devam edeceğim. Çocuklarıma bırakacağım en büyük miras Hüseyin Sözlü'nün Türk milliyetçiliği ve ülkücülüğü olacaktır." 

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.