TEVİTÖL MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLUYOR

EĞİTİM 21.06.2024 - 06:16, Güncelleme: 21.06.2024 - 06:16 1198+ kez okundu.
 

TEVİTÖL MEZUNLARINI GELECEĞE UĞURLUYOR

Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunlarını gerçekleştirdiği mezuniyet töreni ile uğurladı.

 Özel yetenekli ve yüksek akademik potansiyelli öğrencilere, kendi yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre farklılaştırılmış eğitim anlayışı sunan Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi’nin (TEVİTÖL) 2023-2024 Eğitim Dönemi Mezuniyet Töreni 12 Haziran Çarşamba günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer M. Koç, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, TEV Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Neyzi, TEVİTÖL Müdürü Mustafa Aydos TEVİTÖL öğretmenleri, TEV eğitim dostları, vakfın bağışçıları ve mezun gençlerin ailelerinin katıldığı tören ile TEVİTÖL'ün kampüsünde gerçekleştirildi. Seçkin misafirlerin katılımıyla gerçekleşen tören yapılan konuşmalar ile duygusal anlara sahne oldu.    TEVİTÖL Müdürü Mustafa Aydos, okulun mezunlarına seslendiği konuşmasında “Değerli mezunlarımızın TEVİTÖL’ü ve TEV’i her zaman gülen gözlerle hatırlayacaklarına, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sadık kalarak, akıl ve bilimden şaşmayarak, potansiyellerini zorlayarak, çalışkan ve disiplinli bir şekilde ülkemize ve insanlığa faydalı çalışmalar yapacaklarına, imkân bulduklarında birer TEV bağışçısı olarak ülkemizin geleceği olan yetenekli gençlerine destek olacaklarına inanıyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.
Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), 2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezunlarını gerçekleştirdiği mezuniyet töreni ile uğurladı.

 Özel yetenekli ve yüksek akademik potansiyelli öğrencilere, kendi yeteneklerine ve ilgi alanlarına göre farklılaştırılmış eğitim anlayışı sunan Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi’nin (TEVİTÖL) 2023-2024 Eğitim Dönemi Mezuniyet Töreni 12 Haziran Çarşamba günü İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer M. Koç, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü TekbaşTEV Genel Müdürü Banu Taşkın, TEV Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Neyzi, TEVİTÖL Müdürü Mustafa Aydos TEVİTÖL öğretmenleri, TEV eğitim dostları, vakfın bağışçıları ve mezun gençlerin ailelerinin katıldığı tören ile TEVİTÖL'ün kampüsünde gerçekleştirildi. Seçkin misafirlerin katılımıyla gerçekleşen tören yapılan konuşmalar ile duygusal anlara sahne oldu

 

TEVİTÖL Müdürü Mustafa Aydos, okulun mezunlarına seslendiği konuşmasında “Değerli mezunlarımızın TEVİTÖL’ü ve TEV’i her zaman gülen gözlerle hatırlayacaklarına, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sadık kalarak, akıl ve bilimden şaşmayarak, potansiyellerini zorlayarak, çalışkan ve disiplinli bir şekilde ülkemize ve insanlığa faydalı çalışmalar yapacaklarına, imkân bulduklarında birer TEV bağışçısı olarak ülkemizin geleceği olan yetenekli gençlerine destek olacaklarına inanıyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.