THY Tokat'a sefer saysını düşürdü

TURİZM 12.07.2024 - 19:54, Güncelleme: 13.07.2024 - 05:49 986+ kez okundu.
 

THY Tokat'a sefer saysını düşürdü

Tokat, sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi şok etkisi yarattı.

 Tokat Havalimanı, 25 Mart 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılmıştı. Yıllık hedef 2 milyon yolcu kapasitesi olsa da son teknoloji ile donatılan havalimanından direkt uçuş bir tek İstanbul ile karşılıklı haftanın 7 günü olarak gerçekleşiyordu. Yapılan son düzenlemeyle  Tokat ile İstanbul arasında karşılıklı uçak seferlerinin haftada 7 günden 6 güne düşürüldüğü 25 Temmuz 2024 tarihi itibariyle bu uygulamanın başlayacağı öğrenildi. Öte yandan kaynaklardan alınan bilgiye göre kış sezonunun başlamasıyla yeniden 7 gün sefer düzenlemesi olacağı belirtiliyor. Tokat,  sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi Tokat halkını hüsrana uğrattı. Havalimanını aktif kullanmak istese de uçak seferi yokluğu çeken  Tokat’ın hayali yine havada kaldı.  Nurhan İçmez / Tokat Haber
Tokat, sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi şok etkisi yarattı.

 Tokat Havalimanı, 25 Mart 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılmıştı. Yıllık hedef 2 milyon yolcu kapasitesi olsa da son teknoloji ile donatılan havalimanından direkt uçuş bir tek İstanbul ile karşılıklı haftanın 7 günü olarak gerçekleşiyordu.



Yapılan son düzenlemeyle  Tokat ile İstanbul arasında karşılıklı uçak seferlerinin haftada 7 günden 6 güne düşürüldüğü 25 Temmuz 2024 tarihi itibariyle bu uygulamanın başlayacağı öğrenildi. Öte yandan kaynaklardan alınan bilgiye göre kış sezonunun başlamasıyla yeniden 7 gün sefer düzenlemesi olacağı belirtiliyor.

Tokat,  sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi Tokat halkını hüsrana uğrattı. Havalimanını aktif kullanmak istese de uçak seferi yokluğu çeken  Tokat’ın hayali yine havada kaldı.

 Nurhan İçmez / Tokat Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.