Ünlü Şef Danilo Zanna tecrübesini paylaştı

KÜLTÜR 17.07.2024 - 07:13, Güncelleme: 17.07.2024 - 07:13 1345+ kez okundu.
 

Ünlü Şef Danilo Zanna tecrübesini paylaştı

Depremzede öğrenciler Kızılay’ın iyilik şefleri kampında buluştu

  Her yıl farklı kategorilerde düzenlediği tematik gençlik kamplarıyla öğrencileri bir araya getiren Türk Kızılay, bu yıl ilk defa düzenlediği İyilik Şefleri Kampında deprem bölgesinde gastronomi alanında eğitim gören lise öğrencilerini buluşturdu. Öğrencilerle kampta bir araya gelen Ünlü Şef Danilo Zanna mesleki tecrübe paylaşımı yaptı.   Kızılay, İstanbul Heybeliada’daki gençlik kampında deprem bölgesinden 80 öğrencinin katıldığı İyilik Şefleri Kampı düzenledi. Gastronomi alanında öğrenim gören depremzede lise öğrencilerini buluşturan kampın bir de sürpriz konuğu vardı. Ünlü şef Danilo Zanna’yı karşılarında gören gençler, hayal ettikleri mesleğin inceliklerini öğrenme fırsatı buldu. Şef Danilo Zanna ile birlikte kampa özel menü hazırlayan öğrenciler, makarna çeşitleri ve aşamalarını deneyimlediler. Öğrencilerin mesleklerini hayattaki tutkuları haline getirmeleri gerektiğini ve böyle gelişebileceklerini belirten Şef Danilo, Kızılay’ın kampında olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.
Depremzede öğrenciler Kızılay’ın iyilik şefleri kampında buluştu

 

Her yıl farklı kategorilerde düzenlediği tematik gençlik kamplarıyla öğrencileri bir araya getiren Türk Kızılay, bu yıl ilk defa düzenlediği İyilik Şefleri Kampında deprem bölgesinde gastronomi alanında eğitim gören lise öğrencilerini buluşturdu. Öğrencilerle kampta bir araya gelen Ünlü Şef Danilo Zanna mesleki tecrübe paylaşımı yaptı.

 

Kızılay, İstanbul Heybeliada’daki gençlik kampında deprem bölgesinden 80 öğrencinin katıldığı İyilik Şefleri Kampı düzenledi. Gastronomi alanında öğrenim gören depremzede lise öğrencilerini buluşturan kampın bir de sürpriz konuğu vardı. Ünlü şef Danilo Zanna’yı karşılarında gören gençler, hayal ettikleri mesleğin inceliklerini öğrenme fırsatı buldu. Şef Danilo Zanna ile birlikte kampa özel menü hazırlayan öğrenciler, makarna çeşitleri ve aşamalarını deneyimlediler. Öğrencilerin mesleklerini hayattaki tutkuları haline getirmeleri gerektiğini ve böyle gelişebileceklerini belirten Şef Danilo, Kızılay’ın kampında olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.