YAPAY ZEKA CASPER NİRVANA Z100’DE

TEKNOLOJİ 28.06.2024 - 22:29, Güncelleme: 28.06.2024 - 22:29 1374+ kez okundu.
 

YAPAY ZEKA CASPER NİRVANA Z100’DE

CASPER NIRVANA SUNAR: WINDOWS’DA COPILOT İLE İŞ’TE YAPAY ZEKA

WINDOWS’DA COPILOT İLE YAPAY ZEKA  CASPER NİRVANA Z100’DE   Dünyadaki en güncel ve verimli teknolojiyi sunma vizyonuyla hareket eden Türkiye’nin teknoloji markası Casper, kullanıcıların yapay zekanın sunduğu olanaklardan en üst düzeyde yararlanmasını sağlayan bir yeniliğe daha imza attı.    Microsoft iş birliğinde, Windows 11 Pro ile yenilenen Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar ile kullanıcılar, beraberinde dijital bir kişisel asistan işlevi gören Windows’da Copilot’a ücretsiz bir şekilde ve tek tuşla erişim sağlayabiliyor. Windows’da Copilot’u direkt aktif hale getiren klavyede Copilot komut tuşu, Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlarla birlikte geliyor.   Bugüne Kadarki En Güvenli Windows    Casper Nirvana bilgisayarlar, Windows 11 Pro ile güvenliği ve verimliliği artıran bir güç merkezi ile yeni bir çağa geçiş yaptı. Özellikle günümüzde hibrit çalışmanın getirdiği her an her yerden çalışma, internete bağlanma ve veri paylaşma gibi durumlar için “Zero Trust” ilkesini benimseyen Windows 11 Pro, kritik bir güvenlik katmanı sağlıyor. Zero Trust ilkesi ile kimlik doğrulaması, yetkilendirme, dosya erişimi veya sınırlandırması mümkün olurken, siber tehditlere karşı veri güvenliği uçtan uca koruma yöntemi ile en üst düzeyde tutuluyor. Yapılan testlere göre Windows 11 Pro, şirketlerin kendilerine özel uygulama ve programları ile %99.7 uyumlu çalışıyor ve bu da geçiş sonrası herhangi bir şirket programının çalışmasında sorunsuz bir süreç yaşanacağını gösteriyor.    Windows 10 Pro’nun Ekim 2025’te satış desteği sona eriyor olacak. Bu tarih sonrası Windows 10 Pro’lu cihazlar, güvenlik güncelleştirmelerini alamayacakları için siber saldırılara ve güvenlik risklerine açık hale gelecek. Windows 10 Pro’da sağlanan satış desteği sona yaklaşırken, Windows 11 Pro ile gelen güvenlik özelliklerini tam performans kullanabilmek ve tüm risklere karşı güvende kalabilmek için Windows 11 Pro’lu yeni Casper bilgisayarlara geçmek, kurumlar nezdinde daha da kritik önem taşıyor.
CASPER NIRVANA SUNAR: WINDOWS’DA COPILOT İLE İŞ’TE YAPAY ZEKA

WINDOWS’DA COPILOT İLE YAPAY ZEKA
 CASPER NİRVANA Z100’DE

 

Dünyadaki en güncel ve verimli teknolojiyi sunma vizyonuyla hareket eden Türkiye’nin teknoloji markası Casper, kullanıcıların yapay zekanın sunduğu olanaklardan en üst düzeyde yararlanmasını sağlayan bir yeniliğe daha imza attı. 

 

Microsoft iş birliğinde, Windows 11 Pro ile yenilenen Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlar ile kullanıcılar, beraberinde dijital bir kişisel asistan işlevi gören Windows’da Copilot’a ücretsiz bir şekilde ve tek tuşla erişim sağlayabiliyor. Windows’da Copilot’u direkt aktif hale getiren klavyede Copilot komut tuşu, Casper Nirvana dizüstü bilgisayarlarla birlikte geliyor.

 

Bugüne Kadarki En Güvenli Windows 

 

Casper Nirvana bilgisayarlar, Windows 11 Pro ile güvenliği ve verimliliği artıran bir güç merkezi ile yeni bir çağa geçiş yaptı. Özellikle günümüzde hibrit çalışmanın getirdiği her an her yerden çalışma, internete bağlanma ve veri paylaşma gibi durumlar için “Zero Trust” ilkesini benimseyen Windows 11 Pro, kritik bir güvenlik katmanı sağlıyor. Zero Trust ilkesi ile kimlik doğrulaması, yetkilendirme, dosya erişimi veya sınırlandırması mümkün olurken, siber tehditlere karşı veri güvenliği uçtan uca koruma yöntemi ile en üst düzeyde tutuluyor. Yapılan testlere göre Windows 11 Pro, şirketlerin kendilerine özel uygulama ve programları ile %99.7 uyumlu çalışıyor ve bu da geçiş sonrası herhangi bir şirket programının çalışmasında sorunsuz bir süreç yaşanacağını gösteriyor. 

 

Windows 10 Pro’nun Ekim 2025’te satış desteği sona eriyor olacak. Bu tarih sonrası Windows 10 Pro’lu cihazlar, güvenlik güncelleştirmelerini alamayacakları için siber saldırılara ve güvenlik risklerine açık hale gelecek. Windows 10 Pro’da sağlanan satış desteği sona yaklaşırken, Windows 11 Pro ile gelen güvenlik özelliklerini tam performans kullanabilmek ve tüm risklere karşı güvende kalabilmek için Windows 11 Pro’lu yeni Casper bilgisayarlara geçmek, kurumlar nezdinde daha da kritik önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.