Yılanların ilgi çeken dansı Cizre'de görüldü

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 09.07.2024 - 11:40, Güncelleme: 09.07.2024 - 16:19 947+ kez okundu.
 

Yılanların ilgi çeken dansı Cizre'de görüldü

Şırnak'ın Cizre ilçesi asri mezarlığında iki siyah yılanlarının dansı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Havaların ısınması ile birlikte çeşitli türlerdeki yılanlar da arazide kendisini göstermeye başladı. Yılanlar, türlerine göre farklılık gösterse de genellikle bu dönemlerde üremek için eş bulma çabasına giriyor. Yılanların birbirine sarılarak rekabet etmesi 'dans' gibi görülse de üremenin farklı ritüellerinden biri olduğu biliniyor. Bu ritüel, Cizre'de bir vatandaş tarafından kayda alındı. Cizre asri mezarlığında dolaşmaya çıkan bir vatandaş, 2 yılanın dans edercesine hareketler yaptığını gördü. İlk kez canlı canlı şahitlik ettiği bu ritüeli görüntülemek isteyen vatandaş, yılanlara çok fazla yaklaşmadan cep telefonuyla kayda aldı. Yılanların dansı sosyal medyada büyük ilgi gördü. (İLKHA) 
Şırnak'ın Cizre ilçesi asri mezarlığında iki siyah yılanlarının dansı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Havaların ısınması ile birlikte çeşitli türlerdeki yılanlar da arazide kendisini göstermeye başladı.

Yılanlar, türlerine göre farklılık gösterse de genellikle bu dönemlerde üremek için eş bulma çabasına giriyor. Yılanların birbirine sarılarak rekabet etmesi 'dans' gibi görülse de üremenin farklı ritüellerinden biri olduğu biliniyor. Bu ritüel, Cizre'de bir vatandaş tarafından kayda alındı.

Cizre asri mezarlığında dolaşmaya çıkan bir vatandaş, 2 yılanın dans edercesine hareketler yaptığını gördü. İlk kez canlı canlı şahitlik ettiği bu ritüeli görüntülemek isteyen vatandaş, yılanlara çok fazla yaklaşmadan cep telefonuyla kayda aldı.

Yılanların dansı sosyal medyada büyük ilgi gördü. (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.