Yumurtalık sahilleri uluslararası boyuta taşınıyor

TURİZM 10.07.2024 - 05:27, Güncelleme: 10.07.2024 - 05:27 1044+ kez okundu.
 

Yumurtalık sahilleri uluslararası boyuta taşınıyor

Yumurtalık sahilleri yerli ve yabancı turistler için hazır

  Ailelerin tercihi  Yumurtalık sahilleri olacak   Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Yumurtalık’ı baştan sona değiştirmeye kararlı olduklarını vurguladı. Göreve gelmesinin hemen ardından sahilleri işgalden kurtaran, halkın kullanımına açan Erdinç Altıok, Ayas Merkez Sahili’nin kötü görünümüne de son verdi. Altıok, merkez sahilde oluşturduğu ‘Aile Alanı’ ile ailelerin rahat bir tatil yapabilmelerine de olanak sağladı. Yumurtalık’a yakışmayan görüntüleri sona erdiren Altıok, sahilde geniş kapsamlı temizlik yapan, kumların içindeki izmaritleri tek tek toplayan temizlik emekçilerine de teşekkür etti. 120 metre uzunluğunda 50 metre genişliğinde deniz kenarındaki tam 6 dönüm alanı aileler için özel alan yaptıklarını ifade eden Erdinç Altıok, “Genel Başkanımız Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcılarımız, Adana Milletvekillerimiz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın destekleriyle Yumurtalık’ı güneyin parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız. Sahillerimiz çağdaş bir görünüme kavuştu. Daha çok işimiz var. Yepyeni projelerimizle halkımızın rahatlığı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Yumurtalık sahilleri yerli ve yabancı turistler için hazır

 

Ailelerin tercihi  Yumurtalık sahilleri olacak

 

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Yumurtalık’ı baştan sona değiştirmeye kararlı olduklarını vurguladı. Göreve gelmesinin hemen ardından sahilleri işgalden kurtaran, halkın kullanımına açan Erdinç Altıok, Ayas Merkez Sahili’nin kötü görünümüne de son verdi. Altıok, merkez sahilde oluşturduğu ‘Aile Alanı’ ile ailelerin rahat bir tatil yapabilmelerine de olanak sağladı.
Yumurtalık’a yakışmayan görüntüleri sona erdiren Altıok, sahilde geniş kapsamlı temizlik yapan, kumların içindeki izmaritleri tek tek toplayan temizlik emekçilerine de teşekkür etti.
120 metre uzunluğunda 50 metre genişliğinde deniz kenarındaki tam 6 dönüm alanı aileler için özel alan yaptıklarını ifade eden Erdinç Altıok, “Genel Başkanımız Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcılarımız, Adana Milletvekillerimiz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın destekleriyle Yumurtalık’ı güneyin parlayan yıldızı yapmaya kararlıyız. Sahillerimiz çağdaş bir görünüme kavuştu. Daha çok işimiz var. Yepyeni projelerimizle halkımızın rahatlığı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.