Yüreğir İlçe Başkanı Kürkçüoğlu görevden alındı

SİYASET 29.06.2024 - 12:25, Güncelleme: 29.06.2024 - 12:30 819 kez okundu.
 

Yüreğir İlçe Başkanı Kürkçüoğlu görevden alındı

İYİ Parti Genel merkezi, Yüreğir İlçe Başkanını görevden aldı.

  İYİ Parti’nin Görevden aldığı Çaglar Kürkçüoğlu’nun görevden alınmasıyla ilgili net bir bilgi verilmedi.   Bu durum, parti içi dinamiklerde yaşanan değişimin ve yeni bir kanın beklenen büyük ilçelerde de devam edeceği söylentilerini beraberinde getirdi. Parti kulislerinde, Çaglar Kürkçüoğlu’nun görevden alınmasının arkasında yatan sebepler ve yeni atamanın kim olacağıyla ilgili spekülasyonlar artarken, Yüreğir’de İYİ Parti’nin nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor.
İYİ Parti Genel merkezi, Yüreğir İlçe Başkanını görevden aldı.

 

İYİ Parti’nin Görevden aldığı Çaglar Kürkçüoğlu’nun görevden alınmasıyla ilgili net bir bilgi verilmedi.  

Bu durum, parti içi dinamiklerde yaşanan değişimin ve yeni bir kanın beklenen büyük ilçelerde de devam edeceği söylentilerini beraberinde getirdi.

Parti kulislerinde, Çaglar Kürkçüoğlu’nun görevden alınmasının arkasında yatan sebepler ve yeni atamanın kim olacağıyla ilgili spekülasyonlar artarken, Yüreğir’de İYİ Parti’nin nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.