Yüreğir Yaz Spor Okulları açıldı

SPOR 03.08.2024 - 11:37, Güncelleme: 03.08.2024 - 11:37 1104+ kez okundu.
 

Yüreğir Yaz Spor Okulları açıldı

Başkan Zeydan Karalar, “Adana ülkenin en önemli spor şehirlerinden biri olacak.”

  Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında, Atakent Mahallesi’nde, Yüreğir Yaz Spor Okulları’nın açıldı. Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, çocuklar, gençler, Atakent sakinleri ile veliler katıldı. BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM Çocukların ve gençlerin, bir gün olimpiyat şampiyonu olup,Türk Bayrağını  uluslararası arenada dalgalandırabileceklerini ifade eden Muzaffer Çintımar, “Çocuklarımızın yaz aylarında sokağın tehlikelerinden korunabilmesi, geleceğin şampiyonları olarak yetişebilmeleri için; bakanlığımız, ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte önemli işler yapıyoruz. Bu manada sporun ve sporcunun daima yanında olan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Zeydan Karalar, “Adana ülkenin en önemli spor şehirlerinden biri olacak.”

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında, Atakent Mahallesi’nde, Yüreğir Yaz Spor Okulları’nın açıldı. Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Adana Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, çocuklar, gençler, Atakent sakinleri ile veliler katıldı.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Çocukların ve gençlerin, bir gün olimpiyat şampiyonu olup,Türk Bayrağını  uluslararası arenada dalgalandırabileceklerini ifade eden Muzaffer Çintımar, “Çocuklarımızın yaz aylarında sokağın tehlikelerinden korunabilmesi, geleceğin şampiyonları olarak yetişebilmeleri için; bakanlığımız, ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte önemli işler yapıyoruz. Bu manada sporun ve sporcunun daima yanında olan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.