Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde

GÜNDEM 26.08.2024 - 06:30, Güncelleme: 26.08.2024 - 06:30 740+ kez okundu.
 

Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde

Seçim yeni yapıldı, bir sonraki seçime 5 yıla yakın süre var ama Başkan Zeydan Karalar şehrin en ücra köylerinde halkla buluşmaya, sorun dinlemeye, muhabbet etmeye ve halkın arasında olmaya devam ediyor.

    ÇİÇEKLERLE, COŞKU VE SEVGİYLE KARŞILANDI Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde ve Kozan’da halkla buluştu. Saimbeyli’nin Cumhurlu, Kızılağaç, Çeralan ve Himmetli köylerini Büyükşehir bürokratları ile ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, ardından Kozan’ın Göller Yaylası’nda gerçekleştirilen Göller Yayla Şenliği’ne katıldı. Başkan Zeydan Karalar, gittiği her noktada çiçeklerle, halkın coşkusuyla ve sevgi gösterileriyle karşılandı, vatandaşlarla kucaklaştı, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi, talep ve istekleri birinci ağızdan dinledi, bürokratlarına not aldırdı.  SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ Saimbeyli Cumhurlu Köyü’nde sözlerine seçimde verdikleri önemli destek için Saimbeyli hemşehrilerine teşekkür ederek başlayan Başkan Zeydan Karalar, kendisini için hiç kimsenin “Seçimden seçime geliyor” diyemeyeceğini belirtti ve dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de soğuk sıcak demeden, oy hesabı yapmadan Adanalılar ile buluşup, Adana için seve seve çalışmaya devam edeceklerini anlattı. Başkan Zeydan Karalar, “Sizleri ve memleketimizi çok sevdiğimiz için sık sık buluşmayı istiyoruz. Bizim işimiz, olanaklarımız elverdiğince sizin sorunlarınızı çözmek” dedi. Başkan Zeydan Karalar yol, tarım sulaması ve diğer bazı ihtiyaçlara yönelik çalışmaları hızlandıracaklarını ifade etti.  Başkan Zeydan Karalar özellikle kadınları dinleyerek, onların sorunlarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu. 
Seçim yeni yapıldı, bir sonraki seçime 5 yıla yakın süre var ama Başkan Zeydan Karalar şehrin en ücra köylerinde halkla buluşmaya, sorun dinlemeye, muhabbet etmeye ve halkın arasında olmaya devam ediyor.

 

 

ÇİÇEKLERLE, COŞKU VE SEVGİYLE KARŞILANDI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli’nin köylerinde ve Kozan’da halkla buluştu. Saimbeyli’nin Cumhurlu, Kızılağaç, Çeralan ve Himmetli köylerini Büyükşehir bürokratları ile ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, ardından Kozan’ın Göller Yaylası’nda gerçekleştirilen Göller Yayla Şenliği’ne katıldı. Başkan Zeydan Karalar, gittiği her noktada çiçeklerle, halkın coşkusuyla ve sevgi gösterileriyle karşılandı, vatandaşlarla kucaklaştı, yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi, talep ve istekleri birinci ağızdan dinledi, bürokratlarına not aldırdı. 

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ

Saimbeyli Cumhurlu Köyü’nde sözlerine seçimde verdikleri önemli destek için Saimbeyli hemşehrilerine teşekkür ederek başlayan Başkan Zeydan Karalar, kendisini için hiç kimsenin “Seçimden seçime geliyor” diyemeyeceğini belirtti ve dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de soğuk sıcak demeden, oy hesabı yapmadan Adanalılar ile buluşup, Adana için seve seve çalışmaya devam edeceklerini anlattı. Başkan Zeydan Karalar, “Sizleri ve memleketimizi çok sevdiğimiz için sık sık buluşmayı istiyoruz. Bizim işimiz, olanaklarımız elverdiğince sizin sorunlarınızı çözmek” dedi. Başkan Zeydan Karalar yol, tarım sulaması ve diğer bazı ihtiyaçlara yönelik çalışmaları hızlandıracaklarını ifade etti. 

Başkan Zeydan Karalar özellikle kadınları dinleyerek, onların sorunlarının çözümü konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.