Levent Kaya
Köşe Yazarı
Levent Kaya
 

İyi Parti Ankara milletvekili Koray Aydın Partisinden istifa etti.

  Gerkçesi neydi bilemiyoruz  kişi kendisine göre her zaman haklıdır.  Koray Aydın ve kendisiyle birlikte Adana’dan birkaç kişi (Kendilerine göre Binlerce Kişi ) ama bunun böyle olmadığı Yüreğir İlçe başkanı Görevden alındıktan sonra yaptığı açıklamada kendini belli etti. Gerçek fotograf karesinde kendini belli ediyor. Adana’dan  kendisini bu camiaya uygun görmeyen en fazla 100 civarında İyi  Partili istifa etti. Bu gidiş İyi Partinin gerçek anlamda güçlenmesini sağlayacak bir gidiş olacak. İyi Partinin kurulduğu günden itibaren  üzerinde oyunlar oynanıyor. Yavuz Ağıralioğlu gitti ne oldu.? Parti Teşkilatlarıyla dimdik ayakta. Ümit Özdag  gitti ne oldu. ? Parti Teşkilatlarıyla dimdik ayakta. Koray Aydın gitti ne olur?  Siyasi çevrelerde, Partiye katılım daha da artar diye konuşuluyor. TBMM'de grubu bulunan, 81 il ve tüm ilçelerde teşkilatlanan, 500 bini aşan üye sayısı ile, İYİ Parti, tüm kirli oyunlara rağmen, İktidar olma hedefinden taviz vermeden, güçlü ve dinamik tabanı ile mücadelesine, aynı hız ve inançla devam etmektedir. İstanbul Boğaziçi Köprüsünden Karşı Avrupa yakasına  geçenler Muhtemelen görmüşlerdir. Bir Kumaş Firmasının Yaklaşık 15 metrelik bir reklam afişinde ‘’BULUNMAZ BURSA KUMAŞI BULUNUR ‘’ diye yazar. Hiç kimse bulunmaz Bursa kumaşı değildir. İyi Parti Teşkilatlarında çok cevher, çok cevval kadrolar Türkiye’yi yönetmek için hazır beklemektedir. İyi Parti Türkiye’nin Partisidir. ! İyi Partiye Türkiye’nin ihtiyacı vardır.! KİŞİLİK BOZUKLUĞU NARSİSTLİK….. Kişilik bozukluğu Narsistlik   Kişilik bozukluğu olan insanları tarif etmek gerekirse ya da nasıl tanımlarız derseniz aşağıdaki yazdıklarımı okuyun.   Okuduklarınızın en az beş tanesine  uyuyan varsa bilin ki o insanda kişilik bozukluğu var.   1. Çok önemli bir insan olduğu duygusunu taşır 2. ⁠ Sınırsız başarı büyük zeka güzellik ya da kusursuz sevgi üzerine kafa yorar. 3. ⁠ Özel ve eşi bulunmaz biri olduğunu ancak başka üstün kişilerin kendisini anlayabileceğine inanır. 4. ⁠ Çok beğenilmek ister. 5. ⁠ Hak kazandığı duygusu vardır. 6. ⁠ Kişiler arası ilişkileri kendi çıkarı için kullanır. 7. ⁠ Kendi amaçlarına ulaşmak için başkalarını zayıf yanlarını kullanır. 8. ⁠ Empati yapamaz. 9. ⁠ Başkalarının duygularını ve gereksinimlerini tanıyıp tanımlama konusunda isteksizdir. 10. ⁠ Çoğu zaman başkalarını kıskanır ya da başkalarının kendisini kıskandığına inanır. 11. ⁠ Küstah ,kendini beğenmiş davranışlar veya tutumlar sergiler.
Ekleme Tarihi: 02 Temmuz 2024 - Salı
Levent Kaya

İyi Parti Ankara milletvekili Koray Aydın Partisinden istifa etti.

 

Gerkçesi neydi bilemiyoruz  kişi kendisine göre her zaman haklıdır.

 Koray Aydın ve kendisiyle birlikte Adana’dan birkaç kişi (Kendilerine göre Binlerce Kişi ) ama bunun böyle olmadığı Yüreğir İlçe başkanı Görevden alındıktan sonra yaptığı açıklamada kendini belli etti. Gerçek fotograf karesinde kendini belli ediyor. Adana’dan  kendisini bu camiaya uygun görmeyen en fazla 100 civarında İyi  Partili istifa etti. Bu gidiş İyi Partinin gerçek anlamda güçlenmesini sağlayacak bir gidiş olacak.

İyi Partinin kurulduğu günden itibaren  üzerinde oyunlar oynanıyor.

Yavuz Ağıralioğlu gitti ne oldu.? Parti Teşkilatlarıyla dimdik ayakta.

Ümit Özdag  gitti ne oldu. ? Parti Teşkilatlarıyla dimdik ayakta.

Koray Aydın gitti ne olur?  Siyasi çevrelerde, Partiye katılım daha da artar diye konuşuluyor.

TBMM'de grubu bulunan, 81 il ve tüm ilçelerde teşkilatlanan, 500 bini aşan üye sayısı ile, İYİ Parti, tüm kirli oyunlara rağmen, İktidar olma hedefinden taviz vermeden, güçlü ve dinamik tabanı ile mücadelesine, aynı hız ve inançla devam etmektedir.

İstanbul Boğaziçi Köprüsünden Karşı Avrupa yakasına  geçenler Muhtemelen görmüşlerdir. Bir Kumaş Firmasının Yaklaşık 15 metrelik bir reklam afişinde ‘’BULUNMAZ BURSA KUMAŞI BULUNUR ‘’ diye yazar. Hiç kimse bulunmaz Bursa kumaşı değildir. İyi Parti Teşkilatlarında çok cevher, çok cevval kadrolar Türkiye’yi yönetmek için hazır beklemektedir.

İyi Parti Türkiye’nin Partisidir. !

İyi Partiye Türkiye’nin ihtiyacı vardır.!

KİŞİLİK BOZUKLUĞU NARSİSTLİK…..

Kişilik bozukluğu Narsistlik

 

Kişilik bozukluğu olan insanları tarif etmek gerekirse ya da nasıl tanımlarız derseniz aşağıdaki yazdıklarımı okuyun.

 

Okuduklarınızın en az beş tanesine  uyuyan varsa bilin ki o insanda kişilik bozukluğu var.

 

1. Çok önemli bir insan olduğu duygusunu taşır

2. ⁠ Sınırsız başarı büyük zeka güzellik ya da kusursuz sevgi üzerine kafa yorar.

3. ⁠ Özel ve eşi bulunmaz biri olduğunu ancak başka üstün kişilerin kendisini anlayabileceğine inanır.

4. ⁠ Çok beğenilmek ister.

5. ⁠ Hak kazandığı duygusu vardır.

6. ⁠ Kişiler arası ilişkileri kendi çıkarı için kullanır.

7. ⁠ Kendi amaçlarına ulaşmak için başkalarını zayıf yanlarını kullanır.

8. ⁠ Empati yapamaz.

9. ⁠ Başkalarının duygularını ve gereksinimlerini tanıyıp tanımlama konusunda isteksizdir.

10. ⁠ Çoğu zaman başkalarını kıskanır ya da başkalarının kendisini kıskandığına inanır.

11. ⁠ Küstah ,kendini beğenmiş davranışlar veya tutumlar sergiler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.